[humor] Różne ROTFLE ...

U

ultimate

Guest
258d438b30915f4127a8bb401ba8101a.jpg

Doman

Well-Known Member
1 221
4 052
Ale tu nie chodzi o to co wkleiłeś nt. legendy miejskiej z IRA , ale o konflikt o ziemię w Palestynie. Ja to odbieram jako związek korpo z zasilaniem budżetu USA, a następnie budżetu Izraela via Ameryka. (Nie wykluczam też, że McDonald ma jakieś bezpośrednie powiązania z Izraelem.)
Kiedyś interesował mnie ten temat, faktycznie Żydzi wprowadzili srogi terror w Palestynie. Co z resztą w moich oczach byłoby tematem marginalnym, gdyby nie obowiązek wielbienia Izraela, gadania jacy z Żydów tolerancjoniści, demokraci itd. a jednocześnie wysłuchiwania z ich ust na jaki kraj mamy teraz napaść z powodu nieprzestrzegania praw człowieka. Po prostu temat wykazuje wprost, że rządza nami talmudyczne zjeby. Nie widzę innego wyjaśnienia dla faktu spuszczania się przez największe potęgi nad małym pustynnym gównem na BW bez względu na przebieg burz geopolitycznych.

No, to na szczęście jest śmieszne. Miałem okazję obejrzeć filmiki z wypadkami z udziałem windy w Chinach i one do śmiechu nie były. Wiem, że Chińczycy dopiero przechodzą na jakość, BHP itd. i u nas to są raczej normy, ale po tych filmach nigdy nie ociągam się w progu windy. Tak na wszelki wypadek. Staram się by to była czynność (używając terminologii IT) atomowa.

Do góry Bottom