Pestek
Well-Known Member
- 688
- 1 879
Wyższe studia. Bo nie ma lepszego sposobu na sukces, jak najpierw zapożyczyć się na 100 tyś.
To coś nazywasz ludźmi?To się nazywa mieć mieszane uczucia. Z jednej strony skręca mnie jak widzę przejeżdżanych ludzi, a z drugiej myślę - masz za głupotę.
Jak można być taką podłą kurwą? Nie dość, że facet z dobrego serca zgodził się popilnować jej dziecko za darmo, to w jej głowie od razu zalęgła się myśl: jak tu wykombinować, aby jeleń płacił alimenty na nieswoje dziecko? Ręce i nogi opadają. Dochodzę do wniosku, że niektóre kobiety to "rozkładają nogi" tylko i wyłącznie dla kasy. Jedne są prostytutkami, inne zaś zwykłymi kurwami, które skubią facetów, albo obywateli żerując na socjalu lub innych benefitach.Dobre pytanie
View attachment 3430
"Stoned and armed" - to jest zajebiste określenie. Zapamiętam i kiedyś wykorzystam!
Widziałem jeszcze kawałek później tego programu, gdy Ziemkiewicz mówił, że Biedroń wcale taki lubiany w Słupsku nie jest, a prezydentem został dlatego, że był jedynym kandydatem "z zewnątrz", podczas gdy cała reszta to były lokalne aparatczyki/układ, którego ludzie się chcieli pozbyć wszelkim kosztem. Może ktoś stąd mieszka w Słupsku, żeby to potwierdzić?Ale skąd te heheszki? Przecież Biedroń cieszy się sympatią ludzi, więc WTF? Że jest gejem?
Przecież Biedroń cieszy się sympatią ludzi