D
Deleted member 4683
Guest
Pewnie jak kogoś w końcu zadepczą to państwo zmierzy się z problemem promocji i jakoś je ureguluje
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Można była oszczędzić aż 1zł na kilogramie! Taka bieda w Polsce? Hasło: "Polaki, biedaki, robaki, cebulaki" nie było trolingiem czasem?
Zwyczajni ludzie w swoim życiu potrzebują trochę nieszkodliwej rywalizacji, sportu, emocji.Mnie smucą takie filmy, aż trudno w to wierzyć, że za jakieś grosiki ludzie starsi tracą zdrowie, jest tam na pewno duszno, mdleją, no bardzo mnie to smuci
Można była oszczędzić aż 1zł na kilogramie! Taka bieda w Polsce? Hasło: "Polaki, biedaki, robaki, cebulaki" nie było trolingiem czasem?
Ah ta skuteczność państwowych granic. Spokojnych ludzi chcących pobiegać na śniegu nie wpuszczą, ale zdeterminowani islamiści się przedostaną (albo urodzą na miejscu).Adrian Solano do występu na mistrzostwach świata w Lahi przygotowywał się w Wenezueli. Miesiąc przed startem chciał trenować w Szwecji, ale na lotnisku w Paryżu uznano, że jest uchodźcą i został zmuszony do powrotu.
"Kiedy przyleciałem do Paryża, wyjaśniłem, że podróżuję do Szwecji, aby tam trenować. Nie uwierzyli mi, że uprawiam biegi narciarskie w Wenezueli. Miałem przy sobie tylko 28 euro i policjanci oskarżyli mnie o nielegalną imigrację" - powiedział Solano.
Funkcjonariusze nie dali wiary jego tłumaczeniom. Nie przekonało ich nawet zaproszenie, jakie otrzymał od swojego trenera.
Jak ktoś nie widział, to klasyk starego polskiego youtube:
Ciekawy humor, gorąco polecam serię.