[humor] Różne ROTFLE ...

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
1389746853190857961-png.2441
Słaby trolling. Troll nie umie gadać po śląsku.
Nie mówi się "ja" tylko "jo" i nie "w kopalnio", a "na grubie". Poza tym Ślązacy zazwyczaj mówią o swoich rodzicach w liczbie mnogiej.

Finis

Anarcho-individual
439
1 924
W

Werner Richardson

Guest
I to jest takie kurwa śmieszne? To jest tragiczne! Ja bym to dał do wątku "Podziel się zażenowaniem" lub "Wkurzające newsy z rana".

I życzę im, żeby to jak najszybciej zrobili.

Tak mnie to bawi, że dopiero rozpierdol na ulicach im przemawia do rozsądku, a nie ostrzeżenia bazujące na faktach i logice.

To że Lemingi zachodnie będą się męczyć mnie niezmiernie bawi (patrząc na to ile banów dostałem na zachodnich forach mówiąc o tym wiele lat temu i ile lemingów siedziało cicho bo bała się co inni sobie o nich pomyślą)

Tchórze teraz mają zadymę - i bardzo mnie to cieszy.

kompowiec

freetard
2 580
2 645
i jednocześnie tych lemingów tak dziwi, że wrzucają to gdzie się da i nie da.

Lepiej zapytaj emce□ czy zrobiła by jakiś film o ASMR bo głos ma niesamowity (szkoda tylko że tło muzyczne do tych filmów jest jakimś dudnienem, od którego dostaje dosłownie krwawienie uszu)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Eeeee tam... Jakiś ksiądz poszedł w pedały, a 100-noga robi aferę. Jeden pedał więcej, jeden mniej, co za różnica. Przecież nie brał na chama ministrantów w zakrystii, jak ich nakrył na podbieraniu z jego tacki. Nie zadawał też takich czynności w pokucie. Po prostu kulturalnie się ogłaszał i tyle. Należy sobie zadać inne pytanie: co do cholery te dzieciaki robiły na stronach dla gejów?

A poza tym to nawet małe dzieci wiedzą, że z księdzem to nie grzech. ;)

Do góry Bottom