[humor] Różne ROTFLE ...

4vcw23c

Member
24
139
sIBoQ2v.png

D

Deleted member 4683

Guest
nie rozumiem moze dlatego ze nie ogladam seriali

Siedzący koleś to Harry Potter, tylko bez okularów. Bajeruje jakąś pannę, pewnie już rzucił na nią zaklęcie "zrób mi loda". Ale nie wie, że za nim stoi murzyn z Matrixa. Myślę, że chodzi o śmieszną sytuację w której Potter ma się za zajebistego wszystko mogącego czarodzieja a nie wie, że jest tylko ciałem w pojemniku a rzeczywistość i jego przygody są tylko wirtualne bo to matrix.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
W ramach natrząsania się z etatystycznych świętości - takich jak hymny i inne patriotyczne przyśpiewki - puszczę Wam taką oto składankę. Trzeba przyznać, że o wiele lepiej oddają ducha poszczególnych narodów, niż te z oryginalnymi tekstami. Zacznijmy od tych komunistycznych:

Luizy

Well-Known Member
520
2 022
Rzeczywiście smutna sprawa z panem Marianem. Nawet zacząłem oglądać serię "pakuj z Marianem", a tu taki zawód. Nie ma już herosów i świętych na tym świecie...

A

Antoni Wiech

Guest

Chojecki pierdoli jak potłuczony. Zawsze mnie zastanawia to szufladkowanie rzeczywistości przez prawaków i lewaków. Każdy fakt sobie są w stanie opisać i dopasować do czegoś nie zostawiając niewiadomej. Co nie zmienia faktu, że fetysz pro-rosyjski Korwina jest obrzydliwy.

A, że ja jestem prostakiem i lubię z kolei głupawe i często obrzydliwe żarty to wrzucam jedną z lepszych scen ze Scary Movie:

Do góry Bottom