[humor] Różne ROTFLE ...

Finis

Anarcho-individual
439
1 924
CqYogBbXEAAXYZk.jpg
b4eeb862501d84d4.jpg

D

Deleted member 4683

Guest
zabijanie karaluchów też jest śmieszne ?

p.s. W sumie szkoda, że nie znam rumuńskiego bo być może te krzyki caucesców to było coś w stylu "naród nas pomści" albo: " ale za co ?"- to by faktycznie było śmieszne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W

Werner Richardson

Guest
zabijanie karaluchów też jest śmieszne ?

Nie - Karaluchy nie posiadają psychiki tak zaawansowanej jak komuchy i nie wymaga się od nich etyki, bo nie współdzielą społeczeństwa z nami.

Stąd zabijanie ich jest czysto praktyczne - pozbawione emocji takich jak nienawiść czy zemsta.

Zabicie komucha budzi inne emocje więc niż karalucha.

W

Werner Richardson

Guest
Rozumiem satysfakcję z zabicia komucha. Ale gdzie tu komizm ?

Wyobraź sobie typa, który 200 tys osób (wrogów komunizmu) zabił podczas budowy jakiegoś kanału w ramach reedukacji, miał się za boga, wybudował sobie ponad 30 rezydencji w całym kraju innym każąc zaciskać pasa a potem dostał headshota i przybrał pozę pośmiertną jakby tańczył breakdance.

Jak to cię nie bawi to sztywniak z ciebie.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Gościa rozwaliły komuchy z konkurencyjnej frakcji, które się trzymają u żłobu praktycznie do dziś. Nie wiem czy to śmieszne i nie wiem czy to pożyteczne, ta nowa frakcja budowała rezydencje na tyle dyskretnie by ciemny lud nawet nie wiedział ile ich jest, a stawiam, że znacznie więcej niż 30. Co do gości uważających się za bogów to nawet jednego tutaj swego czasu mieliśmy (to chyba politeizm musi być) i zdecydowanie nie było to śmieszne na dłuższą metę.

Finis

Anarcho-individual
439
1 924
Wyobraź sobie typa, który 200 tys osób (wrogów komunizmu) zabił podczas budowy jakiegoś kanału w ramach reedukacji, miał się za boga, wybudował sobie ponad 30 rezydencji w całym kraju innym każąc zaciskać pasa a potem dostał headshota i przybrał pozę pośmiertną jakby tańczył breakdance.

Jak to cię nie bawi to sztywniak z ciebie.
A wyobraź sobie zjeba, który wstawia do libnetu, do działu humor, scenę z egzekucji komucha, która go bardzo bawi. Uważa się za wielkiego liba, ale podświadomie niczym nie różni się od on komuchów, którzy też wykańczali ludzi mających inne poglądy niż większość. I co tu jest kurwa zabawnego? Jebnij się porządnie w łeb.

Annihilation

Well-Known Member
170
327
Gościa rozwaliły komuchy z konkurencyjnej frakcji, które się trzymają u żłobu praktycznie do dziś. Nie wiem czy to śmieszne i nie wiem czy to pożyteczne, ta nowa frakcja budowała rezydencje na tyle dyskretnie by ciemny lud nawet nie wiedział ile ich jest, a stawiam, że znacznie więcej niż 30. Co do gości uważających się za bogów to nawet jednego tutaj swego czasu mieliśmy (to chyba politeizm musi być) i zdecydowanie nie było to śmieszne na dłuższą metę.

jedyne co lubie w komunizmie jest to ze zamordysci zabijali zamordystow.
btw. czasami lubie sobie puscic sprawe "sądowa" caucescu i ogladac jak pajacuje przed kamera xD

D

Deleted member 4683

Guest
a potem dostał headshota i przybrał pozę pośmiertną jakby tańczył breakdance.

Oglądałeś Wikingów ? Był taki odcinek w którym maja ściąć jakiegoś wikinga. Gość prosi, żeby któryś z żołdaków przytrzymał jego długie włosy bo osłabią cios topora. Żołnierz łapie go za kudły a kat bierze zamach. W ostatniej chwili skazaniec cofa łeb a topór odcina dłonie żołnierza. Żołnierz wyje, skazaniec się śmieje. Takie sceny z egzekucji mogę uznać za śmieszne. Ale nie kurwa to, że ktoś fajnie fiknął koziołka jak dostał headshota. Rozumiesz o co mi chodzi ?

W

Werner Richardson

Guest
Oglądałeś Wikingów ? Był taki odcinek w którym maja ściąć jakiegoś wikinga. Gość prosi, żeby któryś z żołdaków przytrzymał jego długie włosy bo osłabią cios topora. Żołnierz łapie go za kudły a kat bierze zamach. W ostatniej chwili skazaniec cofa łeb a topór odcina dłonie żołnierza. Żołnierz wyje, skazaniec się śmieje. Takie sceny z egzekucji mogę uznać za śmieszne. Ale nie kurwa to, że ktoś fajnie fiknął koziołka jak dostał headshota. Rozumiesz o co mi chodzi ?
To co podałeś to Humor zbyt oczywisty.

Ja cenię bardziej wysublimowany.

Do góry Bottom