[humor] Różne ROTFLE ...

U

ultimate

Guest
4553e7ecd4aff3c7a164a132b948279bc46acb3b

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
Tam pierdolisz, już zaczyna to być żenujące, gadasz swoje mądrości jakbyś był jedynym wolnościowcem i tylko ty gadał jak jest na tym świecie, narcyzie nie wychylającym łba z piwnicy.

Rozumiem, że to dla ciebie mądrości w cudzysłowie po tonie wypowiedzi - jeśli tak uważasz to się do nich ustosunkuj - krytycznie - a jak nie masz ochoty i czasu na to - to zamknij się i daj ignora.

Nie interesują mnie gorzkie żale nikogo tutaj i ocena mojego życia osobistego czy charakteru - nie szukam tu kolegów.

Swoją drogą ciekawi mnie po czym ktoś narcyzm wnosi.
We współczesnej psychiatriinarcyzm uznaje się za zaburzenie osobowości (DSM IV), chociaż w ICD-10 nie jest wyróżniony jako odrębna jednostka nozologiczna. Psychoanaliza podchodzi do tego zagadnienia szerzej, mówiąc, że jest to stan psychiczny, polegający na skierowaniu libido do wewnątrz, wówczas ego staje się obiektem seksualnym.

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
Troche tu nie miejsce na ten offtop, ale jak do tego doszedłeś , ze na techno paradzie to same lewaki i pedały, byłeś na jakiejs czy widziałeś na filmiku?
A ignora nie dam, kiedys sie nauczyłem, ze nie powinno sie ignorować nikogo, nawet jesli wydaje sie największym pacanem.

Do góry Bottom