U
jedno lewackie ścierwo mniej.
Aż tak ? nigdy - nadal tu jestem przecież... (poza tym na techno paradach są same lewaki i pedały)Jezu, facio chciał tylko wejść na pomnik. Nigdy nie zrobiłeś niczego głupiego ?
Podpisz, albo dorzuć zdjęcie aktualne, bo niektórzy nie zajarzą...Gdy synthol wejdzie mocno
Tam pierdolisz, już zaczyna to być żenujące, gadasz swoje mądrości jakbyś był jedynym wolnościowcem i tylko ty gadał jak jest na tym świecie, narcyzie nie wychylającym łba z piwnicy.(poza tym na techno paradach są same lewaki i pedały)
Tam pierdolisz, już zaczyna to być żenujące, gadasz swoje mądrości jakbyś był jedynym wolnościowcem i tylko ty gadał jak jest na tym świecie, narcyzie nie wychylającym łba z piwnicy.
We współczesnej psychiatriinarcyzm uznaje się za zaburzenie osobowości (DSM IV), chociaż w ICD-10 nie jest wyróżniony jako odrębna jednostka nozologiczna. Psychoanaliza podchodzi do tego zagadnienia szerzej, mówiąc, że jest to stan psychiczny, polegający na skierowaniu libido do wewnątrz, wówczas ego staje się obiektem seksualnym.
Ach więc do tego się odnosisz - myślałem że do tego co piszę w innych wątkach - zobacz na nazwę wątku w którym teraz piszemy i wyciągnij kolbę kukurydzy z tyłka.Troche tu nie miejsce na ten offtop, ale jak do tego doszedłeś , ze na techno paradzie to same lewaki i pedały, byłeś na jakiejs czy widziałeś na filmiku?
http://libertarianizm.net/threads/polska-sluzba-zdrowia-taka-piekna.5750/page-3#post-163741Lekarze??? traktują nas jako pochodzących od małpy (jedność psycho-fizyczna bez duchowej). Lepiej już trafić do weterynarza. Przynajmniej zostanie człowiek potraktowany **po ludzku**
Nie mów mi gdzie mam trzymać moją kukurydzę, komuchu jeden.Ach więc do tego się odnosisz - myślałem że do tego co piszę w innych wątkach - zobacz na nazwę wątku w którym teraz piszemy i wyciągnij kolbę kukurydzy z tyłka.