[humor] Różne ROTFLE ...

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
islamic_schools_540.jpg

tolep

five miles out
8 579
15 476
Taka sytuacja:

(...)Sklep otwarty od 6 rano do godziny 23. Traf chciał, że zjawili się tam późno, bo 20 minut po 22.
Wrzucili do koszyka kilka drobiazgów po czym podeszli do kasy chcąc poprosić o zważenie sera w plasterkach i zapłacić.
- Wydawałoby się nic nadzwyczajnego, ale prośba o ukrojenie sera początkowo wzbudza popłoch i rozbawienie (jedna ekspedientka do drugiej mówi w chichotach „a ja już umyłam krajalnicę”), żeby po chwili przejść w odpowiedź ekspedientki: „mogę pani sprzedać w kawałku, bo o tej godzinie już nie kroimy”.(...)

I najbardziej rakotwórczy komentarz miesiąca widziany przeze mnie gdziekolwiek:

Chyba jednak taka sytuacja w krytykowanym socjalizmie jednak nie byłaby możliwa-wtedy istniały tak zwane książki skarg i wniosków i pracownice nie zachowywały się aż tak bezczelnie.Myślę,że kierownik sklepu powinien sam pojechać do tej Pani i przeprosić z wielkim bukietem kwiatów,a nie pisać,że zostanie przeproszona przy najbliższej bytności w sklepie.Bo ja już bym do takiego sklepu nie wchodził ,a i znajomym odradził bywanie w nim.A pracownice winny dostać karę pieniężną,a nie naganę z wpisem do akt.Bo jakie teraz akta są?

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
profumo 10 godz. temu
+723

Nasi to sa jednak niesamowici. Czytam sobie o Polakach w poludniowoamerykanskich wiezieniach i co widze... Lurigancho w Limie podobno najgorsze więzienie na świecie. Pieklo na Ziemi, narkotyki, syf, po 30 w celach, mafia, zycie ludzkie gowno warte, co rusz ktorys wiezien opuszcza cele w worku, korupcja, robactwo, karaluchy, smrod i ubostwo (ludzie spia na golej podlodze, bo brakuje miejsca). Trzeba sie wykupywac mafii placac haracz, zeby cos zrec. I oto nastalo dwoje rodakow naszych skazanych za przemyt koki. I kurwa rewolucja :)
"Dwaj Polacy przeprowadzili w swoim pawilonie demokratyczne wybory z kampanią wyborczą, plakatami. Prestiż zdobyli dzięki swoim kompetencjom i zdolnościom organizacyjnym. Za składkowe pieniądze przeprowadzili remonty. Doprowadzili wodę do cel, wmurowali w ściany rury i kable, po których chodziły wcześniej szczury, obłożyli kafelkami, wymalowali na dziedzińcu boisko do gry, postawili karuzelę i zjeżdżalnie dla dzieci, żeby w czasie odwiedzin mogły się bawić."
Taguje #emigracja bo to w sumie emigracja na 8 lat :)

Do góry Bottom