[humor] Różne ROTFLE ...

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
jestem faszystom :(
18786_806306206144137_2600879264764413667_n.jpg

10501778_895428700505100_7508756774053489618_n.jpg

D

Deleted member 4151

Guest
JBWA jest tak narodowa, że z tego co słyszałem jeden z adminów ostatnio zarządził noc długich noży podczas, której kazano zbanować każdego korwinistę, kanapowca i narodowca. Co gorsze wszystko wskazuje na to, że sam zostałem przypisany do jednej z tych grup :D

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
A co to za herezja? Ideologia która ma dobrowolnie ograniczyć swoją ekspansywność?

Grupy LGBT? serio? Równie dobrze możesz podejść do Posła (PRL-owskiego robala, który w kapitalizmie by najwyżej czyścił kominy) i przekonywać do zniesienia państwa (kiedy on z uwagi na te państwo pierdzi w stołek i zarabia tyle ile wcześniej przez 10 lat na oczy nie widział)

Przecież grupy LGBT i feministki na tym burdelu zarabiają.

Poza tym narodowcy (pomimo tego że nie mają zębów) mają wyższe iq i są bardziej podatnym gruntem.

Po prostu nie marnuje się czasu - są ludzie warci dyskusji - i są też tylko warci sznura.

Tomasz Panczewski

Well-Known Member
699
3 849
Grupy LGBT? serio? Równie dobrze możesz podejść do Posła (PRL-owskiego robala, który w kapitalizmie by najwyżej czyścił kominy) i przekonywać do zniesienia państwa (kiedy on z uwagi na te państwo pierdzi w stołek i zarabia tyle ile wcześniej przez 10 lat na oczy nie widział)

Przecież grupy LGBT i feministki na tym burdelu zarabiają.
Zawodowi geje i zawodowe feministki to co innego, niż zwykłe kobiety i zwykli geje omamieni przez czerwoną propagandę. Nie mówię, że wszyscy są do uratowania, ale teoretycznie pewnie większość.

Poza tym narodowcy (pomimo tego że nie mają zębów) mają wyższe iq i są bardziej podatnym gruntem.

Po prostu nie marnuje się czasu - są ludzie warci dyskusji - i są też tylko warci sznura.
A mamy jakieś ograniczone zasoby czasu, planowane centralnie? Jeden chce i przekonuje tych, drugi innych.

Jedną z największych zalet libertarianizmu jest to, że każdego traktuje równo, każdemu daje żyć po swojemu, sprzeciwia się kolektywizmowi i dyskryminacji najliczniejszej mniejszości na tej planecie - jednostek. Mamy dobrowolnie zrezygnować z unikalnego, właściwego jedynie naszej ideologii potencjału, który umożliwia nam podprowadzanie zwolenników lewicy?

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
Mylisz się - nie sprzeciwia się dyskryminacji - wykluczenie dyskryminacji z doktryny libertariańskiej oznaczało by wykluczenie z niej prawa do stanowienia jednostki o sobie i swojej własności prywatnej.

Tomasz Panczewski

Well-Known Member
699
3 849
Słowa "dyskryminacja" użyłem w znaczeniu inicjowania działań wobec człowieka nie na naszym terenie, nie przez zwykłych ludzi, a przez państwo. Chodziło mi o to, że odebrano jednostkom prawo do decydowania o swoim ciele i swojej własności. Piszesz jakbyś myślał, że chcę rozkazywać ludziom co mają robić na swoim.

A libertariańskie państwo to oksymoron. ;)

Do góry Bottom