[humor] Różne ROTFLE ...

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
AIs0NkI.jpg

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
Policjant pyta staruszkę:
- Wiek?
- 86 lat
- Czy mogłaby pani opowiedzieć swoimi słowami, co tu się właściwie wydarzyło?
- Siedziałam na ławce na tarasie przed domem, podziwiajac ciepły wiosenny wieczór, kiedy przyszedł ten młodzieniec i usiadł obok mnie.
- Znała go pani?
- Nie, ale był przyjaznie nastawiony.
- Co stało się po tym, jak usiadł obok pani?
- Zaczał pocierać moje udo.
- Czy powstrzymała go pani?
- Nie.
- Dlaczego?
- Bo odczuwałam przyjemność. Nikt nie robił tego od czasu, kiedy mój mąż odszedł z tego świata 30 lat temu.
- Co stało się potem?
- Zaczał pieścić moje piersi.
- Czy próbowała go pani powstrzymać?
- Nie.
- Dlaczego?
- Mój Boże, dlaczego??? Było mi tak dobrze, czułam że naprawdę żyję. Od lat tak się nie czułam!
- Co stało się później?
- Cóż, rozpalił mnie do czerwoności, więc rozłożyłam nogi i zawołałam: "Bierz mnie, chłopcze, bierz mnie!"
- I co? Zrobił to?
- Nie, do diabła! Zawołał "Prima Aprilis!" I wtedy zastrzeliłam sukinsyna

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Samozaoraniem mistrza?

Jesteś Królem Śmieszków. Kiedy wzywasz do powagi, wszyscy traktują to jak nowy, jeszcze śmieszniejszy żart. Faszyzm w sztuce a potem kucanie o kucach w kolejnym trollsongu. Mistrzostwo! :)

Tak czy owak, dalej chcę od Ciebie tę płytę we FLAC, ale nie odsyłaj mnie na jakieś internetowe sprzedaże, tylko daj numer konta i zrobię przelew.

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
Widzisz, Śmieszthuzie, zostawiłbyś ten jeden filmik na jutube, w którym sam orasz siebie, ja nabiłbym 798 wyświetleń i byłoby po sprawie.
Ale jak kurwa zgłosiłeś naruszenie praw autorskich, to ja tego tak łatwo nie popuszczę!

ps trzeba oddać "cesarzowi co cesarskie", czyli "Pomysł na filmik podrzucił" użytkownik:
https://libertarianizm.net/members/wujaszek-ilicz.5118/

Ostatnia edycja:

tolep

five miles out
8 579
15 477
Symantec wprowadza… spodnie ochronne

Symantec, właściciel popularnej marki oprogramowania zabezpieczającego Norton postanowił wprowadzić na rynek nowy produkt. Są nim… spodnie i marynarka ochronne. Nie są to jednak najzwyklejsze ubrania, jakich pełno we wszystkich sklepach. Te tworzone przez amerykańską firmę mają na celu wprowadzenie dodatkowej, fizycznej warstwy ochronnej. Wszystko z myślą o bezpieczeństwie zbliżeniowych kart płatniczych i cyfrowej tożsamości użytkownika.

Nie jest żadną tajemnicą, iż rośnie ilość ataków, które mają na celu kradzież naszej cyfrowej tożsamości. Posługujemy się natomiast coraz większą liczbą kart, które zawierają poufne informacje: karty zbliżeniowe z banków, paszporty, a w niektórych krajach nawet dowody osobiste. Ich umieszczenie w kieszeni nie gwarantuje żadnego bezpieczeństwa. Czytniki RFID/NFC mogą zostać wykorzystane przez atakujących z pewnej odległości, a na dodatek w taki sposób, że nawet nie zorientujemy się, że ktoś odczytuje dane z naszych urządzeń. Już w tej chwili dochodzi rocznie do około 10 milionów takich ataków rocznie, a na dodatek przewiduje się, że w przyszłym roku podatne na nie będzie aż 70% wszystkich kart kredytowych znajdujących się w obiegu.

comment_99h57L3cKYq2N8ChyxHnzChcVi7hcA7s.jpg

Do góry Bottom