pikol
Od humanitarystów nie biorę.
- 1 004
- 1 635
Przydałby się jakiś nowy temat, tylko z filmikami tego typu [emoji6]
Siedząc na swoim złotym tronie przeglądał prezydent Putin wpisy na fejsie. Nagle zmarszczył brwi, przybliżył tablet do twarzy i do lewego kącika ust zabłąkał mu się uśmieszek.
- Miedwiediew! – wrzasnął. – Na jednej nodze tu! Musisz to zobaczyć.
W tej chwili otworzyły się wrota do sali tronowej i do tronu podbiegł premier WszechRusi. Pochylił się nad tabletem i zerknął spod oka na swego szefa.
- Ale jaja szefie. Żrą jabłka! I ich premieru, i ministru spraw wewnętrznych i prezesu NBP i nawet redaktor Sasanka w Grecji… Durna! Skąd ona nadwiślańskie jabłka w nad Morzem Egejskim wzięła? A po co mi to szef pokazuje?
- A znasz ty Miedwiediew bilans handlu z naszym umiłowanym sąsiadem z Zachodu?
- Znam!
- A wiesz ty Miedwiediew skąd nasze sex shopy sprowadzają najlepszych przyjaciół singielek?
- No wiem!
- No to ogłoś Miedwiediew, że z dniem jutrzejszym w związku z nieprawidłowościami w składzie owych urządzeń, czyli możliwymi działaniami niepożądanymi ogłaszamy na nie embargo! A my tymczasem poczekamy na to co wstawią na fejsiku!
Premier WszechRusi zarechotał obleśnie…
W wielu miejscach w Polsce też się powszechnie uważa, że dzidziuś w brzuszku musi być "dobrze podlewany", bo potem może wyjść taki "niedorobiony". Ale nikt tego nie traktuje jak naukę, tylko jak mądrość ludową.
Memy przezwyciężają swym uniwersalizmem jakiekolwiek granice kulturowe.W wielu miejscach w Polsce też się powszechnie uważa, że dzidziuś w brzuszku musi być "dobrze podlewany", bo potem może wyjść taki "niedorobiony". Ale nikt tego nie traktuje jak naukę, tylko jak mądrość ludową.
Jak odwiedzałem ostatnio moich rodziców, matka mówi do mnie ze upiekla murzynka, to wytłumaczyłem jej zeby tak nie mówiła, bo teraz sie mówi ciemnoskórego lub jak ciasto jest w amerykańskim stylu to afroamerykanina