[humor] Różne ROTFLE ...

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
To już drugi celebryta przyłapany na jedzeniu z nosa. Trener niemieckiej kadry narodowej robi to jednak nagminnie:
Szkop-coacha miałem umieścić obok Papy, ale tak se pomyślałem, że odbierze mu splendor duchownego-kozożercy ;)

btw: Berlusconi pozamiatał konkurencję. To jak się rozglądał na krótko przed, tego nie zobaczysz w tvn-e.

N

nowy.świt

Guest
http://facet.interia.pl/po-godzinach/news-kanar-to-ma-klawe-zycie-wyznania-kontrolera-biletow,nId,1012466

Czy ten zawód bywa niebezpieczny?Przez ponad dziesięć lat miałem jedną niebezpieczną sytuację. Ale innym się zdarza. Wyłamane palce, złamany obojczyk, głowa rozbita kamieniem, uraz szyi spowodowany atakiem nożem do tapet. Dwa centymetry dalej i doszłoby do tragedii. Innym razem kontroler został pogryziony przez czarnoskórego mężczyznę zarażonego wirusem HIV. Gościa pojmali i przekazali policji... dresiarze. Teraz jest trochę lepiej, bo mamy status funkcjonariuszy publicznych i ludzie mają tego świadomość.

Nene

Koteu
1 094
1 690
1175377_573914179332226_902568680_n.jpg

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Był tu na tym forum jeden komuszy ćwok, co lubił używać wyrażenia "straw man" i zgrywał "ą-ę kulturalnego inteligenta". Może to ten sam? Na jego własnym blogu przecież nie musi obawiać się że zostanie zaorany, bo zawsze może dać bana i skasować komentarz.

Do góry Bottom