- Moderator
- #2 241
- 3 585
- 6 855
A jest gdzieś więcej takich rozpisek, tyle że robionych na serio?
Chcesz mieć podkładkę, żeby Cię wreszcie przyjęli?
A jest gdzieś więcej takich rozpisek, tyle że robionych na serio?
Panie. Coś pan. Tam się o wiele bardziej bekowe rzeczy wyprawiają.Marucha zaraz dokonał samozaorania:
Wychodzisz do człowieka i mówisz mu wprost, że jak ktoś będzie leń to może sobie nawet zdychać na ulicy, że właściwie nie obchodzi cię jak legalizacja broni zmieni ilość morderstw, bo to irrelewantne, że dziesięciolatki umierające z przedawkowania kokainy to właściwie nie twój problem...Jakiś komuch napisał:Jeśli widzę jakąś doktrynę obiecującą raj na ziemi i rozwiązanie wszystkich problemów już tutaj, na ziemi i nie jest to Słowo Boże [lol - przyp. mój] – to od niej wieję tak daleko, jak się da.
Jakbym czytał siebie.Ja wpadłem na to, że może istnieć czarny łabędź, jemu się to w głowie nie mieściło.
Takie podejście mi się podoba . Szczerze. Nie trzeba z idiotą dyskutować, bo sam zamknął furtkę, a w razie czego można mu z czystym sumieniem, cytuję: "walić po mordzie i wyrzucać z lokalu", bo będą to działania w charakterze odwetu.Inny komuch Marucha napisał:Z libertarianami i “austriakami” się nie dyskutuje. Ich wali się po mordzie i wyrzuca z lokalu.
Czy przed chwilą nie doszliśmy do wniosku, że Loyola był żydem?A więc od samego początku istnienia jezuici – z jakichś powodów – zajęli się zwalczaniem antysemityzmu, a sam Loyola był żydofilem.
Wychodzisz do człowieka i mówisz mu wprost, że jak ktoś będzie leń to może sobie nawet zdychać na ulicy, że właściwie nie obchodzi cię jak legalizacja broni zmieni ilość morderstw, bo to irrelewantne, że dziesięciolatki umierające z przedawkowania kokainy to właściwie nie twój problem...
I co?
UTOPIJNA IDEOLOGIA ALERT!!!!11oneone
Możecie się śmiać, ale ja dopiero teraz uzmysłowiłem sobie, że mam w chacie i cyrkiel, i kątownik (węgielnicę). Przypadek? Nie sądzę ...