Nene napisał:Jako była kasjerka...
po prostu wolę płacić kartą, ostatnio jak miałam 400 zł w portfelu i jechałam na średnio bezpieczne osiedle to byłam strasznie zdenerwowana.kasei.thomakos napisał:@Nene
np. za pisanie na forum libertarianizm.net szkodliwych społecznie postów
Nene napisał:średnio bezpieczne osiedle to byłam strasznie zdenerwowana.
MichalD napisał:Płatności gotówką są niewygodne - pół godziny wyliczania ,oczekiwania na resztę itd Kartęp przeciągasz, podajesz pin i gotowe.
Madlock napisał:Te zbliżeniowe to da się jakoś zablokować? Nosić między jakimiś metalowymi płytkami, folią aluminiową, czy czymś takim?
MichalD napisał:Płatności gotówką są niewygodne - pół godziny wyliczania ,oczekiwania na resztę itd Kartęp przeciągasz, podajesz pin i gotowe.
Nie przesadzajcie, terminal jest zaraz koło kasy, a w 99% przypadkach działa od razu. Czasem dłużej myśli jak się płaciło kilka razy kartą, albo w okolicach świat.Oreł napisał:Kartę podajesz, czekasz pół godziny, aż sklepowa znajdzie terminal, czekasz na autoryzację, a na końcu dowiadujesz się, że jest awaria.
Madlock napisał:Te zbliżeniowe to da się jakoś zablokować? Nosić między jakimiś metalowymi płytkami, folią aluminiową, czy czymś takim?