D
Deleted member 427
Guest
Matrix napisał:A jakim prawem nazwałeś ją pasztetem ?
crack się pomylił. To nie pasztet tylko paszczur.
Matrix napisał:A jakim prawem nazwałeś ją pasztetem ?
crack napisał:szeryf napisał:Gdzie pisze, że chce zwrotu pieniędzy za zmiane płci? Bo oskarżasz ją także o to, że chce żeby prawo działało wstecz. Nie zakłamujmy faktów oskarżając ludzi, nawet jak ich nienawidzimy. Pozdro
A gdzie ja niby coś takiego napisałem ?
szeryf napisał:crack napisał:szeryf napisał:Gdzie pisze, że chce zwrotu pieniędzy za zmiane płci? Bo oskarżasz ją także o to, że chce żeby prawo działało wstecz. Nie zakłamujmy faktów oskarżając ludzi, nawet jak ich nienawidzimy. Pozdro
A gdzie ja niby coś takiego napisałem ?
Tytuł tematu
Grodzka chciała tylko zaznaczyć jakie problemy mają osoby, które urodziły się mężczyznami, a tak naprawdę to miały osobowość kobiety, jakie piekło przechodzą, jest to problem ogólnoświatowy, bardzo rzadki, ale jednak, sama skorygował (a) swoją płeć. Skoro medycyna potrafi takim osobom pomóc to dlaczego ma tego nie robić. Problemem jest to, że takich osób jest bardzo mało, dostając się do sejmu musi przejaskrawiać swoją osobą ten problem, bo nikt by się nim nie zainteresował.kr2y510 napisał:No dobra. Chodzi o refundowaną zmianę płci. Ale czego oni będą chcieć jutro?
Matrix napisał:Skoro medycyna potrafi takim osobom pomóc to dlaczego ma tego nie robić.
Matrix napisał:Nie chce dużo, ile w końcu takich operacji jest ? po za tym nie chce się upiększać, bo gdyby chciała to niech za to sama płaci. A widać, ze są to bardzo wolnościowo nastawieni ludzie
telpeloth napisał:- Refundacja dobrowolnej zmiany płci z budżetu?
- O takiego chuja, o!
//przepraszam, nie mogłem się powstrzymać