Till
Mud and Fire
- 1 070
- 2 288
uzasadnienie któregoś wyroku TK, w którym napisali, że konstytucja została złamana ALE finanse państwa są ważniejsze, więc niech już będzie po staremu
Przecież finanse państwa są wartością konstytucyjną .
uzasadnienie któregoś wyroku TK, w którym napisali, że konstytucja została złamana ALE finanse państwa są ważniejsze, więc niech już będzie po staremu
Wartości konstytucyjnych jest u nas od zajebania, ale finanse państwa są najważniejszą z nich i jeśli te są zagrożone, to znoszą wszelkie inne wartości, jak trzeba to łącznie z prawem do życia.Przecież finanse państwa są wartością konstytucyjną .
Wartości konstytucyjnych jest u nas od zajebania, ale finanse państwa są najważniejszą z nich i jeśli te są zagrożone, to znoszą wszelkie inne wartości, jak trzeba to łącznie z prawem do życia.
jakakolwiek dyskusja nie ma tu sensu, poniewaz ceny jakichkolwiek wydawnict ustala sprzedawca, co prawda są bardzo podobne ale jednak nei są identyczne, można se porównać na ebayu na przykład...Widziałem jakiegoś mema z informacją (podaną z wielką dumą), że w Niemczech cena książki jest ustawowo taka sama w każdej księgarni, co pozwala ratować małe księgarnie. Ktoś w komentarzach napisał, że to powinno się zostawić wolnemu rynkowi, na co autor odparł, że to się nie sprawdziło. I myślę sobie: jak to się nie sprawdziło? Mieliście tańsze książki, kretyni, a teraz nie macie.
Właściwie cały świat jest urządzony po ichniemu, więc po co mają o tym gadaćBoja sie dyskusji?
Istnieje taki algorytm - nazywa się bogo sortMiałem pomysł na temat, "przydział czasu pracy procesora w Socjalistycznym Systemie Operacyjnym Równych Szans", w ramach serii "koncepcje socjalistyczne w starciu z krytyką lolbertariańską".