- Staff
- 2 946
- 958
23HailEris napisał:Wolność, libertarianizm i anarchia mają być, sie rozumie.
Tylko żeby żydów, pedałów i czarnuchów mi tam nie było!
vlimek napisał:Kr2y510 widzisz to i nie grzmisz![]()
vlimek napisał:Zastanówcie się głęboko i odpowiedzcie sobie sami szczerze na pytanie: czy w kwestii bezpieczeństwa i prywatności zaufacie ludziom takim, jak Krystian Legierski i Piotr Waglowski (który oskarżał tłumaczy napisów)?
margines napisał:Kurwa
KIEDY SPOTKANIE WRZEŚNIOWE???
vlimek napisał:Co oni zrobili? Upomnieli się o spersonalizowane karty miejskie... No rzeczywiście wielkie halo. Ci ludzie nigdy nie poruszą fundamentalnych spraw: dokumentów tożsamości biometrycznych, obowiązku meldunkowego, realnej cenzury internetu. Oni skupiają się na pierdołach robiąc przy tym wiele wrzasku.
vlimek napisał:(A tak poza tym, nie mam nic przeciwko pedałom - ale to nie ja tylko Legierski manifestuje i narzuca innym - wprowadzając w przestrzeń publiczną - swoją seksualność. Ja nie obnoszę się ze swoim heteroseksualizmem.)
Premislaus napisał:A fundacja jakich wiele... Libertarianie nie muszą prowadzić żadnych fundacji, nie muszą też w ogóle działać w kierunku wolnego rynku, bo zakładają, że kiedyś za 100 czy 50000 lat zapanuje libertariański ład, tutaj na Ziemi albo gdzieś we wszechświecie. Dlatego przeciętny libertarianin woli oddawać się zarabianiu pieniędzy i konsumpcji, gdyż mamy tylko jedno życie i należy przeżyć je szczęśliwie.