father Tucker
egoista, marzyciel i czciciel chaosu
- 2 337
- 6 522
nie wiem
To jest dowód, jak manipulacją można zrobić komuś macę z mózgu. Oni się niczym nie różnią od oszołomionych muzułmańskich fanatyków. Prawdopodobnie żadna z tych oszołomionych istot, nie jest w stanie logicznie wyartykułować o co jej tak naprawdę chodzi.lewacka, genderowa dzicz vs. policja na wykładzie jakiegoś księdza o szkodliwości ideolo gender
to facet czy kobita?
Prawdopodobnie żadna z tych oszołomionych istot, nie jest w stanie logicznie wyartykułować o co jej tak naprawdę chodzi.
Niestety patriarchalne społeczeństwo odcisnęło na mnie swoje piętno i sam czasami wpadam w sidła zacofania.Od razu widać, że tkwisz w pre-genderowym zacofaniu. Dlaczego rozważasz tylko 2 możliwości?
Nie rozumiem. Jak to 2 możliwości? Ja to widzę tak, są mężczyźni, kobiety i obojnaki. Więcej rodzajów ludzkich płci biologia nie zna. Jak jakiś facet chce posuwać innego lub też kozę czy barana, to jego sprawa. Jak chce sobie obciąć fiuta, zakładać babskie ciuszki, czy bawić się w shemalę, to też jego sprawa, huj mu w dupę. Z facetką podobnie. Będzie się z czego pośmiać, bo jeden przypadek na sto czy tysiąc będzie zabawny, a pozostałe będą grodzkie czyli żałosne, więc nie zwrócą niczyjej uwagi.Od razu widać, że tkwisz w pre-genderowym zacofaniu. Dlaczego rozważasz tylko 2 możliwości?
Feminist snow removal threatens Stockholm: Kindergarten and bus stops should be plowed BEFORE roads - otherwise "favored men"
New concept of "gender plowing":
- Roads plowed last
- The larger roads, the lower priority
- Bus stops and kindergarten plowed before the roads leading to it
- Even reality in Karlskoga and Huddinge
- The Association seeks to introduce it throughout Sweden
NŚ ty to całe oglądałeś?
Piękny post, aż zrobiłem screena z wrażenia. Tak rzadko mam okazję, by poczuć czyjś ból dupy przez monitor...