Działacz Wolnych Konopi występuje o azyl polityczny w Szwajcarii

A

Antoni Wiech

Guest
Szkoda, bo z wywiadów przeprowadzonych chociażby w Kontestacji wynikało, że koleś sobie daje radę i generalnie kiwa państwo polskie, a jednak go złamali...

Smok

Zradykalizowany
150
64
Swego czasu uderzyli w jego czuły punkt, czyli w matkę, przeszukując jej mieszkanie gdy ten był "nie do znalezienia", o czym wspomina teraz w liście i to wg. mnie jest główną przyczyną obecnego postępowania.

M

Matrix

Guest
Smok napisał:
Swego czasu uderzyli w jego czuły punkt, czyli w matkę, przeszukując jej mieszkanie gdy ten był "nie do znalezienia", o czym wspomina teraz w liście i to wg. mnie jest główną przyczyną obecnego postępowania.

Ot cała Polska, aż dziwię się, że tu jeszcze mieszkam.

A

Anonymous

Guest
Smok napisał:

Jeżeli chciał być rewolucjonistą czy też reformatorem, jeśli chciał coś zmienić, to musiałby umieć poświęcić wszystko, być niewrażliwym na wyrządzane bliskim krzywdy i iść po trupach do celu. Tylko tacy ludzie osiągają polityczne cele, po zwycięstwie krwawo i bogato powetują sobie straty.

Polityk nie może mieć rodziny, albo będzie szantażowany i przecwelony, bądź w zemście będzie straszny.

margines

wujek dobra rada
626
84
Ło jezu, Premi, właśnie posikałem się w nowe Levis'y.. To straszne! Już nie mogę zostać rewolucjonistą..

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Jak nie będę płacić podatków Szwajcaria też udzieli mi azylu? W tym zamordystycznym państwie zwanym Polską nie da się normalnie funkcjonować. Chciałbym sobie zmienić obywatelstwo na jakieś normalne (tzn.jak najbardziej wolnościowe) jakie polecacie i które łatwo zdobyć?

A

Anonymous

Guest
Kiedyś na forum wrzucałem jakiegoś urzędniczego PDFa, były tam wymienione kraje ze "szkodliwym opodatkowaniem". Nie mogę teraz tego znaleźć.

D

Deleted member 427

Guest
Znaleźli gram konopi i dwie sztuki zabytkowej amunicji z czasów wojny

Masakra normalnie. To zbrodnia większego kalibru niż sprzedaż bimbru własnej roboty. Jestem zbulwersowany samowolką Andrzeja Dołeckiego.

M

Matrix

Guest
Odkąd rozpoczęliśmy współpracę z Ruchem Palikota, zatrzymania działaczy Wolnych Konopi w całym kraju stały się bardzo częste. Wcześniej zdarzały się incydentalnie – argumentuje.

I kto jeszcze ma wątpliwości, że Palikot to polityk niezależny, będący nie na rękę układowi ?

RiGhT_WiNg

Schizoid
233
44
kawador napisał:
Znaleźli gram konopi i dwie sztuki zabytkowej amunicji z czasów wojny
Masakra normalnie. To zbrodnia większego kalibru niż sprzedaż bimbru własnej roboty. Jestem zbulwersowany samowolką Andrzeja Dołeckiego.

Jeszcze by sie naćpał i kogoś zabił!

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 113
Więc jeśli zaczną naprawdę wsadzać członków partii Palikota (nie muszą być w sejmie), to będzie można brać pod uwagę, że Palikot jest niewygodny. Ale gdyby był, to nie załatwia się takich rzeczy przez aresztowania.
Może to ten Obara był właśnie zbyt niezależny?

Do góry Bottom