Do tajemniczej zbrodni doszło dziś w Warszawie (...)

D

Deleted member 427

Guest
To będzie pierwsze w historii 3RP posiedzenie zarządu zakończone zasztyletowaniem członka zarządu i odpaleniem ładunku wybuchowego. Podobno był zamówiony jeszcze atak rakietowy na siedzibę zarządu, ale nie dotarł na czas...

Tragicznie zakończyło się posiedzenie zarządu prywatnego wydawnictwa wojskowego w Warszawie. Uzbrojony w nóż prezes Cezary Sz. śmiertelnie ranił członka zarządu firmy. Prawdopodobnie poszło o pieniądze. Następnie nożownik chciał zdetonować małą bombę, która wybuchła w jego rękach. Ranny sprawca trafił do szpitala. Pomocy medycznej potrzebował też inny pracownik firmy.

http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,15167883,wiadomosc.html?ticaid=1faf1

Hikikomori

少し変態
538
318
Jak można się dowiedzieć, gdzie i kiedy będzie toczyć się sprawa sądowa (Ciek? Dudek?)? Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem obejrzenia jakiejś wagi na żywo i chciałbym żeby to było coś konkretnego, a nie sprawa o kradzież porzeczek ze straganu.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Internetowa Gwardia Tuska triumfalnie ogłasza w komentach, że był cukiernikiem z wykształcenia. Na serio cukiernika zapraszali do mediów jako eksperta od lotnictwa? :)

th_mozg_rozjebany.gif

Kurde, jestem lokalnym patriotą, ale naprawdę coraz częściej marzę o ucieczce z tego absurdalnego kurwidołka, najlepiej na jakąś odległą, zapomnianą tropikalną wyspę, gdzie leżałbym pod palmami a półnagie kobiety podawałby mi mleczko kokosowe :p .

D

Deleted member 427

Guest
A ja głupi wyżej napisałem dla beki, że atak rakietowy był zamówiony - mija kilka godzin i co czytam? Koleś trzymał w szafie wyrzutnie rakiet.
Rozpierdala mnie ten kraj.

ford

Active Member
314
33
Nie doceniali przeciwnika, zamiast się grzecznie ukłonić i odejść, chcieli wojenki, więc zostali odjebani. Jak mi go żal ludzi z PiSu, już biegnę z młotkiem im pomóc XD Może na Wawel?

Do góry Bottom