Po linku od RiGhT_WiNg chyba zrozumiałem
Tylko nie jestem pewien o co chodzi z tymi jednostkami czasu i energii, ale wydaje mi się posługując się tym przykładem z linka
..że chodzi o to, że ta jednostka czasu oznacza w tym wypadku długość pilnowania dziecka, czyli jak długi czas pilnuje dziecka innej osoby to zarabiam więcej punktów kredytowych, które mogę później wydać na bardziej wyjebane meble a jednostka energii to czym bardziej się spocę wykonując pracę, więcej spalę w niej energii tym dostaję więcej punktów kredytowych.
Tylko nie jestem pewien o co chodzi z tymi jednostkami czasu i energii, ale wydaje mi się posługując się tym przykładem z linka
wikipedia napisał:Jedna osoba pilnuje dziecka innej osoby zarabiając w ten sposób punkty kredytowe, które może później wydać na zakup mebli albo inne usługi oferowane przez innych członków społeczności. Zaś osoba, której dziecko było pilnowane, otrzymuje ujemne punkty i może zyskać punkty przez późniejsze wykonanie pracy na rzecz innej osoby. Kiedy praca jest wykonana, osoby zainteresowane idą do centrum dostępnego dla wszystkich członków społeczności i informują o kwocie transferu lub korzystają ze strony internetowej i dokonują przelewu. Dzięki temu każdy z członków społeczności jest traktowany równo.
..że chodzi o to, że ta jednostka czasu oznacza w tym wypadku długość pilnowania dziecka, czyli jak długi czas pilnuje dziecka innej osoby to zarabiam więcej punktów kredytowych, które mogę później wydać na bardziej wyjebane meble a jednostka energii to czym bardziej się spocę wykonując pracę, więcej spalę w niej energii tym dostaję więcej punktów kredytowych.