GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 166
komuchy nie są ludźmi...Ja sobie myślę ,że to jest pic na wodę i ,że tak nie myslicie
każdy kto mi pierdoli co i jak mam na swoim robić to komuch...
komuchy nie są ludźmi...Ja sobie myślę ,że to jest pic na wodę i ,że tak nie myslicie
jak to już krzyś zdefiniował komuchy są człekopodobnymi zlepkami odpadu z ludzkiego dna...To kim są?Podgatunkiem ludzkim?
Oj tam a jak Rodzice powiedzą ci co masz robić to też "komuchy"?
Pewnie lubisz też płacić podatki, co?Lubię Panów w mundurach
A kto Ciebie do tego zmusza? Kto broni tych, którzy każą nam płacić podatki? Czy to nie są panowie policjanci i wojskowi, których tak lubisz?Nie lubię ale muszę.
Bo na tym forum tak jest, że podpis pojawia się nie pod każdym postem, tylko o ile się nie mylę tylko pod pierwszym postem na każdej stronie. Też kiedyś nie wiedziałem o co z tym chodzijessod napisał:o!ale niespodzianka.ukazał się mój podpis ktory nieudolnie chyba wczoraj starałam sie wstawić ,nie bylo go a teraz jest?cuda ,normalnie cuda a czy moga być wstawione te dwa podpisy ,to pytanie do Pana Moderatora.dziękuję
Dżizas, co Ty masz z tymi mężczyznami? Seksizm nie przejdzie! Seksizm nie przejdzie!mężczyzni znaja sie na wszystkim tak juz jest