Czy Urban to komuch?

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
To kim są?Podgatunkiem ludzkim?
Oj tam a jak Rodzice powiedzą ci co masz robić to też "komuchy"?
jak to już krzyś zdefiniował komuchy są człekopodobnymi zlepkami odpadu z ludzkiego dna...
rodzice mi nie gadają co i jak mam na swoim robić, jako dziecko byłem nie na swoim ino na ichniejszym, prosta sprawa...

T

Tralalala

Guest
Sprawa jest prosta. Masz kilogram koksu, wjeżdzają bandyci z bronią. Oczywiście bronisz swojej własności, a jako, ze przeważają liczebnie to Cie zabijają.
Jedziesz 85km/h zamiast 80km/h to jakaś kurwa Cie chce zatrzymać, wyciągasz broń strzelasz, przyjeżdza więcej i Cie zabijają.
Tak jest z każdym ich prawem, egzekwują je różnymi wezwaniami ale na końcu zawsze jest groźba zabicia.

GoldenColt

Well-Known Member
817
3 627
Rzadko się maskują, przeważnie mają mundury lub garnitury. Wyglądają przykładowo tak:

mundury1.jpg

62584.jpg

zobacz_co_szykuja_ci_politycy_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Łatwo poznać :)

GoldenColt

Well-Known Member
817
3 627
jessod napisał:
o!ale niespodzianka.ukazał się mój podpis ktory nieudolnie chyba wczoraj starałam sie wstawić ,nie bylo go a teraz jest?cuda ,normalnie cuda a czy moga być wstawione te dwa podpisy ,to pytanie do Pana Moderatora.dziękuję
Bo na tym forum tak jest, że podpis pojawia się nie pod każdym postem, tylko o ile się nie mylę tylko pod pierwszym postem na każdej stronie. Też kiedyś nie wiedziałem o co z tym chodzi :D

R

Ronbill

Guest
Urban to najgorsza z twarzy PRL-u, do dzisiaj prawie wszystkim ludziom kojarzy się jedynie z obłudą, kłamstwem i propagandą.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Najgorsza z twarzy, bo przemawiała w imieniu gorszych i tych siedzących zawsze z boku. Kukiełka, bo show należało do innych. Urban tylko wystawiał teatrzyk i zabawiał motłoch.

Do góry Bottom