M
Matrix
Guest
To nie było morderstwo tylko eutanazja, czyli wyższa forma śmierci naturalnej, skorzystała na tym sama uśmiercona. Została uwolniona od cierpienia niedoskonałego już życia. Chyba mogę mieć tamie zdanie.
Matrix napisał:eutanazja, czyli wyższa forma śmierci naturalnej, skorzystała na tym sama uśmiercona. Została uwolniona od cierpienia niedoskonałego już życia. Chyba mogę mieć tamie zdanie.
Matrix napisał:To nie było morderstwo tylko eutanazja,
kr2y510 napisał:Jak ktoś nie chce się poddać eutanazji niech cierpi! Bo jest jego wolna wola! To jest jego sprawa a nie Twoja.
Matrix napisał:To juz rodzina nie moze za mnie zadecydować, jak będę w stanie otępienia ?
[Burżuazja] zerwała bezlitośnie rozmaite więzi feudalne, które trzymały ludzi na ich naturalnych miejscach, a nie przyniosła ze sobą żadnych nowych więzi między człowiekiem a człowiekiem oprócz gołego handlu, oprócz bezdusznego "płacenia gotówką". (...) Burżuazja odebrała stosunkom rodzinnym ich wzruszająco-sentymentalny welon i sprowadziła je do czystych stosunków pieniężnych.
kr2y510 napisał:Jak ktoś nie chce się poddać eutanazji niech cierpi! Bo jest jego wolna wola! To jest jego sprawa a nie Twoja.