Córka przyprowadza kompletnego idiotę i nierobę.

C

Cngelx

Guest
Kobiety podświadomie wybierają takich partnerów, którzy najbardziej przypominają im ojców.

EDIT: widzę, że ktoś potraktował co napisałem zbyt poważnie. To tylko drobna zgryźliwość miała być :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Hitch

3 220
4 877
To jest już tak wyświechtane i bzdurne psychologiczne pierdololo, że głowa pęka. Ile kobiet tyle gustów - na chuj drążyć temat. Z moich znajomych żadna nie ma partnera przypominającego ojca, ja też jestem zupełnym przeciwieństwem swojego teścia.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
W propie córka nikogo nie przyprowadza, bo siedzi od urodzenia w piwnicy. Idiotów i nierobów też nie ma, bo jak się okaże, że ktoś nim jest, to mu zaraz rodzice robią wsteczne abortowanie. Gotowe zestawy do post-abortowania można kupić w sprzedaży wysyłkowej lub zlecić usługę wyspecjalizowanej firmie. Mordercza (dosłownie!) konkurencja sprawiła, że każdy może sobie na to pozwolić.

W akapie - ostracyzm, zwany też fochem. Trzeba być delikatnym, córka ma broń. Idioty i nieroba lepiej nie drażnić, też ma broń. Właściwie to może lepiej i bezpieczniej nic nie robić, albo nawet samemu się wyprowadzić?

W radzieckim marksizmie - leninizmie nie ma nierobów, wszyscy są stachanowcami (albo już nie żyją), nie ma też idiotów, ci są przecież w kapitalizmie, przecież "Prawda" tak pisze.Córka nikogo nie przyprowadza, bo jest zajęta nabijaniem stachanowskiej normy w ramach walki o realizację pięciolatki.

W kambodżańskim marksizmie leninizmie nie ma idioty i nieroba, bo jako inteligent został rozstrzelany (miał okulary), a córka jest na reedukacji, wraca za 25 lat.

W maoistowskim marksizmie - leninizmie nie ma córki, jako 5 - letnie dziecko została abortowana zgodnie z polityką jednego dziecka, a idioty i nieroba też nie ma, zmarł z głodu (To przez kapitalistów! W ogóle to w naszym mao-mark-leninizmie nie ma głodu, zmarł z przeżarcia!).

W europejskim marksizmie leninizmie córka nie przyprowadza żadnych idiotów i nierobów, bo jest postępową lesbijką, a o jej partnerkach nie można powiedzieć, że to idiotki i nieroby, bo to dyskryminacja, a za to wiadomo, 5 latek. Idiota i nierób też jest postępowy, więc jest pedałem gejem (komunikat automatyczny. Ministerstwo Miłości ostrzega, posługiwanie się słowem "pedał" zostało zdelegalizowane z dniem 1.01.2014 r.! Sklepy rowerowe proszone są o wprowadzenie numeru aktualnej koncesji.)

W narodowo - faszystowskim korwinizmie Ukochanego Wodza Ozjasza córka nikogo nie przyprowadza, takimi sprawami zajmuje się przecież Lebensborn. Nierobów nie ma podobnie jak w marksizmie - leninizmie, bo zmarli w obozach pracy. Idiotów też nie ma, bo połowę wysłaliśmy w ramach czyszczenia naszej puli genowej na Czerwoną Planetę, a drugą połowę w stronę Słońca by sławić imię Ojczyzny poprzez wbicie tam flag KNP. Mają dolecieć w rocznicę Rewolucji Jesiennej, przez wichrzycieli i inne elementy wywrotowe zwanej Gimbusjadą.

W demokratycznym państwie prawnym urzeczywistniającym zasady sprawiedliwości społecznej takimi sprawami zajmuje się kolektyw, demokratycznie. Przy okazji, jako zadeklarowanemu parówkowemu skrytorzercy, w interesie społecznym, wydana zostaje decyzja ustalająca wymiar podatku katastralnego od nieruchomości stanowiącej twój dom według wyższych stawek, bo jeśli ktoś do niego kogoś przyprowadza, to powinien on podlegać opodatkowaniu tak jak burdel, a zatem według stawek właściwych dla prowadzenia działalności gospodarczej.

Tak ja to w skrócie widzę.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom