to co kce...Co powinna zrobić ta kobieta.
Kultura i dobre wychowanie to jakieś kolektywistyczne lewactwo. Aksjomaty rozstrzygajo, dziffko. W akapie, wykupiłbyś podłogę i mógłbyś deptać ludzi po nogach bezkarnie.Generalnie jest coś takiego jak kultura i dobre wychowanie. Wypada zapytać pani, czy nie przeszkadza jej, że sfotografuje/sfilmuje się jej krocze. Takie pytanie w pewnych sytuacjach też może być wysoce niekulturalne i można zarobić za to w twarz .
FatBantha napisał:Aksjomaty rozstrzygajo, dziffko. W akapie, wykupiłbyś podłogę i mógłbyś deptać ludzi po nogach bezkarnie.
Co powinna zrobić ta kobieta
Dowód na to, że żeluś to nędzny kutasina, nie znający co to godność i własność prywatna innego człowieka. Poza tym, guzik zadziałało, cymbał miast sfocić Alfę, wstawił aparat kobiecie między nogi, by potem się nad tym marglować, albo posłać netem do znajomych na portalach społecznościowych. Albo jedno i drugie. Jebany...przeciez to jest Hostessa promująca nowe autko więc musi przyciągać urodą a tu mamy dowód że zadziałało.
Gapowicz!Wygląda na to, że ktoś chciał dostać za darmo to, za co się normalnie płaci
Krzysio zawiesza aksjomaty jak prowadzi wojnę totalną. Piter zawiesza aksjomaty jak ktoś jest niekulturalny. Ja będę zawieszać aksjomaty jak będzie mi się to opłacałoAksjomaty-sraksjomaty . Chyba w propie, w rothbardiańskim akapie to mógłbym oczywiście robić co chcę na mojej podłodze, pod warunkiem że byłoby to właśnie zgodne z aksjomatami (czyli deptanie odpada bo to już fizyczny atak ). No chyba, że mówimy o aksjomatach propertariańskich .