- Staff
- 2 946
- 958
Dla mnie to co odpierdala ta niby narodowa typiara ( widac to na 1:51) wygląda na jakiś skurwiały lewako taniec z ekologiczno-antyglobalistycznej manifestacji.
To ja jestem stary dziad i wiem co to harlem shake ...
Dla mnie to co odpierdala ta niby narodowa typiara ( widac to na 1:51) wygląda na jakiś skurwiały lewako taniec z ekologiczno-antyglobalistycznej manifestacji.
wPolityce.pl ➝ Tajemniczy happening. "Dwa razy to samo, to już sprawa poważniejsza.wPolityce.pl napisał:Jerzy Jachowicz, dziennikarz śledczy, publicysta tygodnika ''w Sieci'': Można powiedzieć, że zajście podczas ostatniego wykładu Adama Michnika w Radomiu, to powtórka z rozrywki, jednak to nie jest sprawa humorystyczna. Tutaj jak na dłoni widać, że jest to robota służb specjalnych. Tu chodzi o uzyskanie dwóch rzeczy: danie państwu oręża do wprowadzenia restrykcyjnych przepisów w przypadku wszelkich zakłóceń porządku, oraz obarczenie polityków prawicy, za to, że dochodzi do podobnych zajść. Trochę to przypomina czasy PRL, kiedy służby profilaktycznie mogły nie dopuścić do zakłócenia porządku.
wPolityce.pl napisał:Pod warunkiem, że nie jest to słynna już policyjna tajna jednostka do zwalczania zgromadzeń, tak zacnie występująca w marszach Niepodległości, w jednolitych koszulkach, kominiarkach i kurtkach. Trzeba by przejrzeć te filmiki, czy jakaś twarz się nie kojarzy z meczem, czy marszem. Ale, powtarzam, jeśli nie, to jest ciekawie.
Może to po prostu trzymanie się tradycji polskich nacjonalistów, którzy przed wojną też chyba chcieli kolegować się z Rosją.
Serbie popierają z ideologicznego punktu widzenia - nie chcą muzułmanów w Europie, a Serbia jest nie jako przedsionkiem i ostatnio poszkodowanym krajem na rzecz islamu (Kosowo). Syria - bo wpierdala się tam USA destabilizując region. Na tym forum chyba nie znajdzie się nikt popierający zagraniczne misje USA co przecież nie znaczy, że wszyscy są "pod wpływem agentury FSB".A dla mnie cały ruch narodowy został dawno przecwelony przez agenturę wpływu FSB. Jak to jest, że narodowcy popierają sojuszników Rosji na demonstracjach, plakatach i wlepkach ? (Syria, Serbia)
Serbie popierają z ideologicznego punktu widzenia - nie chcą muzułmanów w Europie, a Serbia jest nie jako przedsionkiem i ostatnio poszkodowanym krajem na rzecz islamu (Kosowo). Syria - bo wpierdala się tam USA destabilizując region. Na tym forum chyba nie znajdzie się nikt popierający zagraniczne misje USA co przecież nie znaczy, że wszyscy są "pod wpływem agentury FSB".
Dlaczego nie popierają Izraela to chyba nie trzeba tłumaczyć.Naciągane tłumaczenia, Izrael tez jest wysuniętym przedsionkiem, a narodowcy popierają O_0 Palestyńczyków, popierają tez Iran i Hezbollah, Saddama i Kadaffiego też popierali.(...)
Środowisko narodowe jest bardzo zróżnicowane i nie da się podpiąć wszystkich pod jeden nurt. Wśród nich jest wiele socjalistów jak i wolnorynkowców (podobnie ze światopoglądem politycznym).(...)A na tym forum my jesteśmy libertarianami i możemy popierać kogo chcemy, a narodowcy muszą popierać (podobno) swój interes narodowy ...
Ku Klux Klan też nie popiera Izraela. Czy można powiedzieć, że KKK jest filią FSB?Naciągane tłumaczenia, Izrael tez jest wysuniętym przedsionkiem, a narodowcy popierają O_0 Palestyńczyków, popierają tez Iran i Hezbollah, Saddama i Kadaffiego też popierali.
Największym umysłowym wygibasem jest idea narodowego socjalizmu dla Słowian.Za każdym razem na potwierdzenie mają jakiś umysłowy wygibas, często wewnętrznie sprzeczny, ale zawsze zgody z polityką Rosji.
Cóż. Licencjonowany syjonita. Ten też robi umysłowe wygibasy, by wszystko podciągnąć pod Izrael.... Polecam poczytać FoxaMuldera EOT
Ależ różne służby próbowały w Polsce kreować "ruch narodowy". Nie tylko FSB. Niejaki Bernard vel Bolesław Tejkowski łaził regularnie do Ambasady Izraela i głosił syjonizm. A reszta różnych narodowych guru, to była banda lewicowych świń z ubecko-wisiorowym rodowodem, oddelegowanych do działalności narodowej w ramach służbowych obowiązków.A dla mnie cały ruch narodowy został dawno przecwelony przez agenturę wpływu FSB.
Co do Serbii, to ja również ją popieram w kwestii Kosowa, ale wyłącznie w tej jednej kwestii.Jak to jest, że narodowcy popierają sojuszników Rosji na demonstracjach, plakatach i wlepkach ? (Syria, Serbia)
@hitch
rodzimych narodowców władze w rosji jakby trochę mniej lubią. właśnie zatrzymali
Trehlebova
A dla mnie cały ruch narodowy został dawno przecwelony przez agenturę wpływu FSB. Jak to jest, że narodowcy popierają sojuszników Rosji na demonstracjach, plakatach i wlepkach ? (Syria, Serbia)
http://www.gazetawsieci.pl/news10.php
Naciągane tłumaczenia, Izrael tez jest wysuniętym przedsionkiem, a narodowcy popierają O_0 Palestyńczyków, popierają tez Iran i Hezbollah, Saddama i Kadaffiego też popierali.
Polecam poczytać FoxaMuldera EOT
Ruskiej władzy chodzi jednak o coś innego. Pogaństwo podważa istnienie Rosji w obecnej postaci. W wersji pogańskiej dla rządzącego tam kurewstwa nie będzie miejsca. Pogaństwo ma dość spójną koncepcję i zgodną ze zdrowym rozsądkiem.
Ludobójcą to jest Putin. W Czeczeni pokazał na co go stać. W Rosji pokazał i w Gruzji pokazał. To on jest tym dzikusem azjatyckim, jedynie noszącym się na zachodnią modłę i udającym człowieka cywilizowanego.No tak, Putin zbyt zachodni dla pogaństwa, dla rodziwierców odpowiedni byłyby rządy jakiego środkowo-azjatyckiego ludobójcy.
Polecam poczytać FoxaMuldera
Oj Czeczeni też nie są aniołkami. I można dyskutować kto był rzeczywistym agresorem (za kadencji Putina).Ludobójcą to jest Putin. W Czeczeni pokazał na co go stać. (...)
Nie są. Jednak liczy się kto zaczął. Putin jakoś nie miał skrupułów współpracować z czeczeńską mafią.Oj Czeczeni też nie są aniołkami. I można dyskutować kto był rzeczywistym agresorem (za kadencji Putina).