workingclass
Well-Known Member
- 2 135
- 4 154
Chyba coś się dzieje, bo tvn był zawalony informacjami o niej jakby co najmniej tupolew spadł
Wtedy puszczaliby w telewizorze jego/jej japę w czerni i bieli ze smutną muzyką w tle, na internetach i w gazetach spisaliby mu hagiografie i wspomnienia jego wspólników: "chciał jeszcze tyle zrobić dla Polski, niestety nie zdążył", "był przede wszystkim bardzo skromnym człowiekiem", "potrafił współpracować nawet ze swoimi przeciwnikami politycznymi, wznieść się ponad podziałami dla dobra państwa", "będzie nam go bardzo brakowało"...Czemu podobne świństwo nie położy któregoś z tych zafajdanych pojebańców z Wiejskiej?!
Może zainstalujmy rozszerzenie do silnika forum, które będzie w takiej sytuacji od razu klepsydrę wywieszało.Może jak któryś ze stałych libnetowców nie zaloguje się przez tydzień, wszcząć poszukiwania?
Może być trudno. Zwłaszcza jak niektórzy się kryptoanarchizują, torują i szyfrują. A i mnie się zdarza nie logować przez tydzień. Nie chce mi się, nie mam możliwości, czasu, jest ciężko itd.Jakoś jak Margines zmarł, to się o tym dowiedzieliśmy ( od jego brata ). Może jak któryś ze stałych libnetowców nie zaloguje się przez tydzień, wszcząć poszukiwania?