GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 166
nie, nie jestem...GAZDA, widzę że nie zrozumiałeś mojej subtelnej aluzji. Swoim wrogiem jesteś Ty sam
a ty gadasz jak komunista co wie lepiej co dla innych jest najlepsze...
nie, nie jestem...GAZDA, widzę że nie zrozumiałeś mojej subtelnej aluzji. Swoim wrogiem jesteś Ty sam
Bełkoczesz jak stary śmierdzący PZPR-owski komuch.Ich niezdrowość polega oczywiście na braku poszanowania dla wolności, własności oraz sprawiedliwości. Z czego bierze się ten brak? Z braku poszanowania człowieka przez człowieka.
Celem życia nie jest żarcie, a realizowanie swych marzeń. Ponieważ na tej planecie jest więcej ludzi, to najlepiej jest jak każdy realizuje swe odjeby swoim kosztem. Większość z nas, to nie są jakieś rurkowce™ zamieszkujące Rów Mariański, czy inne podludzie.A co z rozwojem technologii przez ten okres czasu? Teraz musimy jeść, ale w każdej chwili jacyś mądrzy ludzie mogą zaprojektować roślinę która wyrośnie wszędzie, a jej owoce będą w 100% zaspokajały potrzeby człowieka
Nie interesuje mnie czy taka roślina powstanie czy nie...a jej owoce będą w 100% zaspokajały potrzeby człowieka
Wolność wynika z własności, nie na odwrót.Wolność -> Własność -> Sprawiedliwość -> Dobrobyt
Piszesz o sprawiedliwości. Tylko że dla mnie ta sprawiedliwość, to nie jest żadna sprawiedliwość.Jeżeli każdy ma swoją własność, to panuje sprawiedliwość.
Nie. Mój rozum po prostu nie dał się otumanić.Odrzuciłeś Rozum!
Mnie nie ma i nigdy nie będzie na fejsie (oraz g+ i innych).a teraz hejtuja Albo zróbcie mi wjazd na fejsa : facebook.com/kamil.kotarba.88
Zatem weź pigułkę, bo głowa nie wytrzyma ...Ostrzegam że mam papiery czubka i nawet za zabicie człowieka grozi mi najwyżej 6 miesięcy sanatorium
Mnie nie ma i nigdy nie będzie na fejsie (oraz g+ i innych).
to do mnie było?Rzekł, fanatyk rzekł!
I bosko zdechł !