Agitacja na innych forach

Polacco

Active Member
132
76
Niech sobie łysi nazywają libertarian, jak im się podoba. Jakie to ma znaczenie?
Jeżeli uważasz, że narodowiec = "łysy" to IMHO jesteś oszołomem, z którym nie warto dyskutować.
Jestem tu nowy, więc nie wiem co i jak, ale jeżeli jest to powszechna opinia tutaj to chyba się pożegnam.
Można tutaj przeczytać, że Korwin zraża ludzi, ale on w tym roku zapewne znowu pójdzie w marszu niepodległości z polską flagą, a o partii libertariańskiej, czy co tam macie, nikt nie usłyszy.

Szynka

Złota szynka wolnego rynku.
1 209
2 055
Ale co złego jest w byciu łysym? To jakaś obraza jest czy coś? Wielu członków organizacji narodowych ma ogolone głowy, chyba nie zaprzeczysz. Więc o co chodzi?
Nikt nie twierdzi, że bycie narodowcem implikuje bycie łysym, no bez jaj.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
kojak był narodowcem...
ja też z racji wieku chyba coraz bardziej sie narodowcem robie hehe
niemowlaki to dopiero narodowcy hardkorowi...
a no i ci po chemoterapii...

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Bycie łysym implikuje bycie narodowcem, czy bycie narodowcem implikuje bycie łysym? Oto jest pytanie!

Voy

Active Member
386
242
kiedyś, jak jeszcze istniało forum na nacjonalista.pl założylem tam wątek odnośnie jakiejś naprawde udanej propagandówki lewackiej (nie pamiętam o co dokładnie chodziło) i zacząłem się tam zastanawiać dlaczego lewactwu propaganda tak dobrze wychodzi, i (co wtedy w wątku bylo ważniejsze) - dlaczego lewactwo wydaje się po prostu fajniejsze. Zadałem tam pytanie czy nie uważają że prawica/narodowcy też powinni się wziąć za oddżumienie swojego wizerunku jako łysych/nazoli itepe. W odpowiedzi zostałem wyzwany od pedałów, że mnie chyba pojebało, przecież sprawa jest słuszna więc wygramy i że "bycie fajnym" jest dla ciot.
Ot, takie małe doświadczenie z nacjonalistycznym oddziałem propagandy ;)

Voy

Active Member
386
242
forum na nacjonaliście zamknęli z rok-dwa lata temu, wątpie żeby zostały jakieś archiwa

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Ja nie mam nic przeciwko fajnemu wizerunkowi, natomiast nie godzę się na kompromisy i mydlenie ludziom oczu jak to wszystko w akapie będzie wspaniale, optymalnie, PAO będą rozwiązywały problemy ugodami, wszyscy będą latali w kosmos i wogóle. Nie wiem, może będą zanieczyszczone rzeki, ludzie będą zdychać na ulicy a między agencjami ochrony będą krwawe jatki. Podejrzewam, że tak nie będzie, ale skąd mam to kurna wiedzieć.

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 522
Ja tam nie mam nic przeciwko "byciu fajnym" pod warunkiem, że można będzie odjebywać wraz potomstwem :)

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Ja nie mam nic przeciwko fajnemu wizerunkowi, natomiast nie godzę się na kompromisy i mydlenie ludziom oczu jak to wszystko w akapie będzie wspaniale, optymalnie, PAO będą rozwiązywały problemy ugodami, wszyscy będą latali w kosmos i wogóle. Nie wiem, może będą zanieczyszczone rzeki, ludzie będą zdychać na ulicy a między agencjami ochrony będą krwawe jatki. Podejrzewam, że tak nie będzie, ale skąd mam to kurna wiedzieć.

Można to wydedukować z logiki ludzkiego działania. Ale pewności nie ma nigdy.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Ja jakiś czas temu miałem długie włosy a teraz ogoliłem się prawie na łyso, więc może też powinienem pomyśleć nad zmianą poglądów.

Chociaż w końcu jestem propertarianinem a to podobno prawie jak nazizm :D (a nawet gorsze).

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Wyznajesz najbardziej niebezpieczną ideologię od czasów nazizmu, jak to określił butters. Gdyby została odwzorowana w Falloutach, postaci z poglądami propertarianińskimi miałyby specjalne umiejętności:
  • przy spotkaniu z nią morale u przeciwnika spada o połowę. Jeśli przeciwnicy są komunistami, z miejsca uciekają gdzie pieprz rośnie :cool:
  • bonusy idą do handlu, postać jest cenionym partnerem biznesowym, nikt go nie naciąga,
  • gwałtownie spada współczynnik dyplomacji, chyba że postać sięga po strzelbę bądź znajduje się na terenie swojej własności
  • po wyrażeniu swojego zdania na tematy polityczne na terenie New California Republic ma się automatycznie wpierdol.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
FatBantha napisał:
Wyznajesz najbardziej niebezpieczną ideologię od czasów nazizmu, jak to określił butters.

O to mi chodziło właśnie :) .

po wyrażeniu swojego zdania na tematy polityczne na terenie New California Republic ma się automatycznie wpierdol.

W Vault City też, w końcu to byli komuchy do potęgi.

Powinna być jeszcze postać hardkorowego aryjskiego odjebywacza, już widzę te perki! "Odjebanie wraz z potomstwem - niszczysz wrogi element totalnie! Dzieci twoich przeciwników otrzymują 25% więcej obrażeń!" albo "Siła żelaza - jesteś naprawdę dobry w odjebywaniu łbów. Umiejętność władania bronią białą zwiększa się o 15%" i obok obrazek vault boya wyglądającego jak Kel'Thuz :D !

Slayer.gif

Sorry za offtop, ale zawsze miło pogadać o Falloucie :) .

Hitch

3 220
4 877
zawsze miło pogadać o Falloucie

Załóżmy więc temat. Znam wszystkie prawowite części na pamięć (dwójkę przeszedłem ponad 50 razy). Trójkę uważam za dno i syf totalny, a "New Vegas" za miłą ciekawostkę, choć niepozbawioną wad gówna od Bethesdy.

Do góry Bottom