- Staff
- 2 946
- 957
Ich dokonania to godzina homospamu na kibice.net i zakopywanie "wykopów". Olać te gimby.
Premislaus napisał:No strasznie poryte, oczopląsu idzie dostać. A jak się dźwięki włączyły, to od razu zamknąłem stronę.
kr2y510 napisał:No właśnie, dlaczego scjentologia jest beeee?
s00lis napisał:Trudno brać na poważnie taką patetyczną gadkę. Mam nadzieję, że ich zaczepne działania nie spowodują państwowej ofensywy na sieci anonimowe i nagonki w mediach.
kr2y510 napisał:Premislaus napisał:No strasznie poryte, oczopląsu idzie dostać. A jak się dźwięki włączyły, to od razu zamknąłem stronę.
Wystarczy dodać jeden filtr do AdBlockPlusa i wywalić jeden styl strony na zawsze i da się normalnie oglądać. Niestety prawie cały "polskojęzyczny internet" jest zasyfiony do bólu spamersko-reklamowym gównem. I niestety większość nie potrafi z tym walczyć.
Jednak mnie zastanawia coś innego. Dlaczego anonimowi są tak zawzięci na scjentologów? Co scjentolodzy im takiego zrobili?
Ja, gdybym był celebrytą, to dla zwykłej wygody zapisałbym się do takiego scjentologicznego "kościoła". Nikt by mi dupy nie zawracał jakimiś bezsensownymi akcjami na rzecz głodnych dzieci w globalnie ocieplonej Puszczy Amazońskiej, słoni i wielorybów w Afryce dzikiej albo innym zadupiu czy też futrzaków na futra. No bo to scjentolog a promowanie scjentologii jest beeee. Wuj jeden wie dlaczego ale beee ale jest beeee, bo beeeeee.
No właśnie, dlaczego scjentologia jest beeee?