WTF? trolling, czy coś innego (podwyższona gotowość obronna Państwa)

D

decha_131

Guest
Komentarz z Wykopu:

Możecie zapomnieć o jakichkolwiek teoriach spiskowych, w zeszłym tygodniu na terenie województwa śląskiego przez dwa dni były "ćwiczenia" na wypadek jakiejś poważniejszej katastrofy o bardzo dużym zasięgu nie wiem czy to wojny czy coś innego, z tym że nie wiem dokładnie jak to wyglądało ponieważ jestem funkcjonariuszem właściwie najniższego szczebla w jednej z formacji mundurowych. Ogólnie z tego co wiem to ćwiczenia te były organizowane na papierze i to tylko na wysokim szczeblu dowódczym plus np centra powiadamiania ratunkowego różne "dyspozytornie" w policji i straży, szpitale, szkoły itd wszystko odbywało się na papierze i tyle. Teraz wymyślajcie sobie kolejne teorie spiskowe a jak stanie się coś złego to pierwsi będziecie narzekać że państwo nieprzygotowane i nie zdało egzaminu.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 113
Te pismo wygląda jak wydrukowane z netu, ale nie mogę go znaleźć na tej stronie kuratorium. Treść jest tak durna, że rodzi tylko pytania i panikę, i nie daje żadnego innego efektu, bo co niby taki dyrektor ma powiedzieć rodzicom i uczniom na podstawie tego pisma?

Do góry Bottom