sierp
to ja :-)
- 577
- 305
Tomasz Sommer rozpoczął na łamach "Najwyższego Czasu" prezentację propozycji rozwiązań programowych dla "Nowej Prawicy" i zaprosił do dyskusji, pisząc, że "najciekawsze, a jednocześnie najbardziej sensowne propozycje rozwiązań programowych będziemy zamieszczać w kolejnych numerach "NCz!"".
http://nczas.home.pl/wazne/zmiana-zarys ... j-prawicy/
No to wolnościowcy do dzieła.
Niech redakcja dostanie jak najwięcej sensownych tekstów z wolnościowymi propozycjami. Niech się one pojawią na łamach "NCz", w internecie, a potem w kampanii wyborczej.
Niech zapłodni to czytających "NCz" do myślenia.
Niech JKM i jego ekipa zobaczą, że libertarianizm ma jednak zwolenników i że mają oni coś do powiedzenia.
Niech to trafi do programu "Nowej Prawicy". Czemu nie?
Bo inaczej w kolejnych numerach "NCz", a ostatecznie w samym programie zaprezentowanym społeczeństwu przy wyborach mogą pojawić się głównie postulaty konserwatywno-narodowe, z liberalizmem okrojonym tylko do sfery gospodarczej i to może nie całej.
Ja może sam coś napiszę (na razie dałem tylko komentarz "na gorąco"). Ale warto, by napisało tam więcej osób, nawet jak się nie identyfikują z NP i nie mają zamiaru iść do wyborów.
http://nczas.home.pl/wazne/zmiana-zarys ... j-prawicy/
No to wolnościowcy do dzieła.
Niech redakcja dostanie jak najwięcej sensownych tekstów z wolnościowymi propozycjami. Niech się one pojawią na łamach "NCz", w internecie, a potem w kampanii wyborczej.
Niech zapłodni to czytających "NCz" do myślenia.
Niech JKM i jego ekipa zobaczą, że libertarianizm ma jednak zwolenników i że mają oni coś do powiedzenia.
Niech to trafi do programu "Nowej Prawicy". Czemu nie?
Bo inaczej w kolejnych numerach "NCz", a ostatecznie w samym programie zaprezentowanym społeczeństwu przy wyborach mogą pojawić się głównie postulaty konserwatywno-narodowe, z liberalizmem okrojonym tylko do sfery gospodarczej i to może nie całej.
Ja może sam coś napiszę (na razie dałem tylko komentarz "na gorąco"). Ale warto, by napisało tam więcej osób, nawet jak się nie identyfikują z NP i nie mają zamiaru iść do wyborów.