Wolnościowe koszulki

Kacper Rupiński

Laureat Pokojowej Nagrody Nobla
100
34
Myślałem ostatnio, że fajnie byłoby zrobić jakieś koszulki dla wolnościowców. Mam tu kilka wzorów (wstawiam małą rozdzielczość, żeby się szybciej wczytało), ale jakby ktoś miał inną wizję, to pomogę zrealizować. :D Cena jest zależna od koloru koszulki i nadruku, ale nie powinna przekroczyć 30zł.

1. an_cap
ancap.png

2. stay_free
stayfree.png

3. segreguj_odpady
segregujodpady.png

4. dixie
dixie.png

5. gadsden_flag
donttreadonme.png

6. czas_na_pranie
czasnapranie.png

Z technicznych spraw to powiem, że będzie to robione na koszulkach Stedmana 155g/m2 metodą sitodruku. Z wysyłką się jeszcze dogadamy, nie będę zrzynał, będzie można odebrać osobiście w Gdyni. Koszulki będą tańsze jeśli złożymy dużo zamówień.

Ktoś byłby w ogóle chętny?

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
Ja bym chciał z drzewkiem wolności Jeffersona ("The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tyrants.")

A to będzie sito czy haft komputerowy?

A

Aeger

Guest
Cholerka, wyprzedziłeś mnie Kacprze, przez co muszę przyspieszyć swoje plany tworzenia wzorów :D Nie mniej ciekawe pomysły :)

OP
OP
Kacper Rupiński

Kacper Rupiński

100
34
@kr2y510

To będzie robione sitodrukiem. Napisz mi na priva może, jakbyś widział tego Jeffersona - sam tekst czy też coś ekstra? :D

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 169
Aeger napisał:
Cholerka, wyprzedziłeś mnie Kacprze, przez co muszę przyspieszyć swoje plany tworzenia wzorów :D Nie mniej ciekawe pomysły :)

hehe ja też robie koszulki, w sumie juz mam machiny, ale nie miałem jeszcze czasu wstawić mojego liberty-shopa dot coma hehe
na razie musze zrealizować zaległe zlecenia bo mi sie troche opóźniła dostawa machiny...

jeśli moge coś zasugerować to wybierz może jakieś inne koszulki bo te od stedmana jakoś szybko zaczynają sie pruć... przynajmnie te co ja mam w mojej kolekcji...

D

Deleted member 427

Guest
Brakuje wzoru oddającego koloryt niektórych tutejszych debat światopoglądowych:

ayujax.jpg

:) :)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
A

Aeger

Guest
http://akap.cupsell.pl/produkty/67414-d ... no-ci.html

A może o takie drzewko wolności chodzi? Akurat można różnie interpretować napis (kolorystycznie lub wersami).

GAZDA napisał:
Aeger napisał:

hehe ja też robie koszulki, w sumie juz mam machiny, ale nie miałem jeszcze czasu wstawić mojego liberty-shopa dot coma hehe
na razie musze zrealizować zaległe zlecenia bo mi sie troche opóźniła dostawa machiny...

Oj, chyba mnie wykończysz GAZDO :D

OP
OP
Kacper Rupiński

Kacper Rupiński

100
34
Ciemne kolory są. Koszulki postaram się utargować lepsze niż te Stedmany, jeśli zawodzą. Słuchajcie nie mam za bardzo czasu teraz na robienie wzorów, ale wkrótce coś tam pokombinuje. :p

margines

wujek dobra rada
626
84
Ja bym chciał czarną xl, full bawełna, może być z chin, z tyłu duża opcja "Segreguj odpady", a z przodu tylko mały wonsz a la znaczek klubowy w lewym górnym rogu..Tylko nie mówcie, że jestem wymagający :p

OP
OP
Kacper Rupiński

Kacper Rupiński

100
34
Damskie są, nawet można różowy kolor wziąć. :p Także Nene jak się na coś zdecydujesz, to zapraszam Cię na priv.

s00lis

Member
211
5
Mnie również podobałoby się drzewko wolności. Wziąłbym też gadsdena - większego na plecach, mniejszego na piersi z lewej strony.

Do góry Bottom