"w Polsce wolności jest za dużo, a nie za mało"

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Niesioł już tyle nabruździł, że gdyby odjebać na jego ślepiach całą jego rodzinę, rozwalić groby jego przodków, nagrobki ich przerobić na publiczne pisuary, po czym obrać to ścierwo żywcem ze skóry, odwalić mu na koniec łeb, nasrać do ryja a łeb z gównem wysłać na orbitę, to byłoby mało.

Hikikomori

少し変態
538
318
Co on takiego nabruździł? Myślałem, że to tylko taka medialna laleczka, która musi włazić młodszemu o połowę szefowi. Taki Palikot dla starych ludzi. Ja go nie oglądam ani nie słucham, bo mi się robi przykro. Zresztą widać, że ma zaczątki demencji i długo już w polityce nie porobi.

tuiteraz

New Member
8
0
Nie wiem kto na takiego człowieka głosuje chyba tylko prości ludzie. Dla niesioła rzeczywistość jest prosta krytykujesz poczynienia platformy jesteś głupolem koniec kropka.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Zgadzam się. To, że mogą mną rządzić takie Niesioły i Tuski to rzeczywiście oznaka tego, że dla takich jak oni jest za dużo wolności (i tolerancji).

S

stormtrooper

Guest
Niesioł to jest pierwszy pies Tuska i platformy, jak trzeba wyskoczyć i wydrzeć ryja na opozycję to jest pierwszy, przy innych okazjach nigdy go nie słyszałem. Nie przywiązywałbym wagi do tego co on mówi.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Ja go w ogóle nie mogę słuchać bo on się zawsze fafluni, ślini, pluje i wygląda jakby za chwilę miał wypluć płuca, trochę jak Korwin ;) .

S

stormtrooper

Guest
Korwin nie jest tak agresywny nawet on się lepiej prezentuje na tle Niesioła. :p

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
W sumie racja, Korwinowi jeszcze tam jakoś przyjaźnie z pyska patrzy, Niesiołowi wcale.

Niesiolowski_szczerzy.jpg

:D

M

MichalD

Guest
Niesioł już tyle nabruździł, że gdyby odjebać na jego ślepiach całą jego rodzinę, rozwalić groby jego przodków, nagrobki ich przerobić na publiczne pisuary, po czym obrać to ścierwo żywcem ze skóry, odwalić mu na koniec łeb, nasrać do ryja a łeb z gównem wysłać na orbitę, to byłoby mało.
Proszę o więcej informacji,co realnie zrobił złego. Niewątpliwie jego wypowiedzi są żenujące i do tego skrajnie antywolnościowe, ale za samo dziwactwo nie można nikogo karać.

countryboy

New Member
131
1
Samo uczestniczenie w zorganizowanej grupie przestępczej, jak często określa się rząd czy państwo, nie jest wystarczającym przewinieniem?

D

Deleted member 427

Guest
Skoro samo uczestniczenie jest zbrodnią, to rozumiem, że bezcześcimy groby przodków Rona Paula?

countryboy

New Member
131
1
Ja pytam, a nie stwierdzam.
Ale szanowny Pan życzy konkrety, już podaję:
Poseł PO, Stefan Niesiołowski zadeklarował, że będzie głosował za ACTA. Jego zdaniem ustawa jest bardzo dobra i polityk popiera jej podpisanie w pełni. Demonstrujący przeciwko podpisaniu ACTA zdaniem Niesiołowskiego nie mają pojęcia o ustawie i są "idiotami, z którymi nie należy w ogóle dyskutować".
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/niesio ... 24068.html nie znalazłem niestety pełnego cytatu
ale, żeby nie było, powiedział sporo mądrych rzeczy:
Jeżeli słowo prawda, w życiu publicznym, ma naprawdę coś znaczyć. Jeżeli zasada pewnej sprawiedliwości ma coś znaczyć, a nie to, że mordercy, stalinowcy, oprawcy którzy ludzi, ludzi w karcach polewali zimną wodą, pobierają wysokie emerytury, dzwonią orderami, a biedacy i pokrzywdzeni przez nich, w III Rzeczypospolitej oglądają swoich katów, to jeżeli od tego mamy odejść, to ta ustawa jest pewnym punktem zwrotnym. Stanowi cios w komunizm, ponieważ komunizm jest kłamstwem.

Opis: na temat ustawy lustracyjnej, czerwiec 1992.
nie mogę jakoś znaleźć jakiejś jego konkretnej deklaracji poglądowej, w każdym razie należy do partii rządzącej.

Antałek

Member
179
5
Czytaliście? "Pamiętnik Anastazji P. Erotyczne immunitety" Polecam.

Ja się dziwię że jeszcze nikt Niesiołowi nie wyjebał w pysk tak publicznie. Skurwysyn sobie na to zasługuje.

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
958
cytaty niesioła ...

Ciągle trudno określić, komu poza Unią Wolności odbiera głosy Platforma Obywatelska. Ugrupowanie nowe, programowo nieokreślone, udające, że nie jest partią polityczną i celowo unikające zabierania głosu we wszystkich ważnych kwestiach społecznych, ekonomicznych i politycznych – lecz za to dające popisy hipokryzji i cynizmu, dość skutecznie żerujące na znanych fobiach, ignorancji i naiwnej wierze ludzi zniechęconych do polityki. Liderzy PO już zaczynają napotykać trudności z przekonaniem wyborców do szczerości intencji swych polityków – dobrze przecież znanych, i to nie zawsze z najlepszej strony. Teraz owi politycy nagle zapewniają, że stali się inni, uczciwsi, bardziej autentyczni i bardziej prawdomówni niż wszyscy pozostali. Przy okazji nasuwa się pytanie, jak to możliwe, by ktoś z takim życiorysem jak Andrzej Olechowski – płytki intelektualnie i pod wieloma względami po prostu niewiarygodny – mógł zdobyć kilka milionów głosów w wyborach prezydenckich. PO najprawdopodobniej skończy tak jak wszystkie ruchy, które spaja jedynie cynizm, hipokryzja i konformizm. Ciekawe tylko, czy nastąpi to jeszcze przed wyborami, czy zaraz po.

Źródło: Rozbijacze na prawicy, „Gazeta Wyborcza” nr 168,20 lipca 2001

Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną.

Źródło bezpośrednie: A. Poppek, K. Pytlakowska: Szaszłyk po polsku, Warszawa 1992, s. 151
Źródło pośrednie: prof. Jerzy Robert Nowak, Wybryki kameleona S. Niesiołowskiego, „Nasz Dziennik”, 29 grudnia 2007

Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją.(...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.

Źródło: Naśladujmy Litwę, „Życie” 1 sierpnia 2001

Do góry Bottom