Ukraińskie feministki chcą kary śmierci

D

Deleted member 427

Guest
19-letnia Oksana Makar została zgwałcona i podpalona przez synów polityków. Cudem przeżyła. Lekarze musieli amputować jej stopy oraz jedno ramię.Teraz dziewczyna domaga się zemsty.

Zastrzelcie ich, wykastrujcie i rzućcie ich narządy na pożarcie psom. Nie mam nic więcej do dodania.

Do akcji przeciwko nieudolności policji i przekupstwu wymiaru sprawiedliwości włączyły się także ukraińskie feministki. 15 marca urządziły pikietę w Kijowie, w której domagały się ukarania wszystkich trzech sprawców. Wyszły na ulice tradycyjnie topless, w rękach trzymając tabliczki z napisem "kara śmierci dla sadystów" i "egzekucja dla skurwysynów".

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... l-bed.html

Gwałciciele są dziećmi państwowców, bogatych notabli ukraińskiej polityki. Jeden z nich jest synem prokuratora, drugi - szefa administracji rejonowej.

Odjebanie im łbów i rzucenie ścierw świniom na pożarcie to imo najbardziej humanitarna kara.

http://www.se.pl/ukraina-synowie-polity ... lt,132890/

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Połamać nogi, wykastrować i żywcem wrzucić do świń. Uważać, żeby nie pomylić kolejności. Całość nagrać.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Cóż, zawsze byłem zwolennikiem kary głównej, a ten przypadek pasuje jak ulał. Czapa i po problemie.

Z ciekawostek można dodać, że news na ten temat był na Onecie i pisano tam, że gwałcicieli - piromanów wypuszczono na wolność zaraz po zatrzymaniu i przesłuchaniu. Aresztowano ich dopiero na skutek protestów i groźby linczu. Demokracja pełną gębą :)

countryboy

New Member
131
1
I teraz okaleczona dziewczyna będzie musiała tak żyć do końca...
Po pierwsze pieniądze na wychowanie swoich synów gwałcicieli, rodzice powinni przekazać w ramach zadośćuczynienia poszkodowanej. Po drugie synowie powinni zostać odjebani na miejscu. Robienie z nich niewolników w takiej sytuacji mija się z celem, bo za moment ludzie zrobią sami lincz.

ps. Co się tyczy ukraińskich feministek, to w porównaniu z kamszotami z Polski, są 10000000 razy bardziej skuteczne:
- to co mówią trafia do facetów, tak, tak, przez cycki!
- to kolejny przypadek (chyba 4 naliczyłem) wzmianki o nich w w zagranicznej prasie.
N0161121282663766730A.jpg

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
kawador napisał:
19-letnia Oksana Makar została zgwałcona i podpalona przez synów polityków. Cudem przeżyła. Lekarze musieli amputować jej stopy oraz jedno ramię.Teraz dziewczyna domaga się zemsty.

sama się musi zemścić nikt za nią tego nie zrobi.

kawador napisał:
Gwałciciele są dziećmi państwowców, bogatych notabli ukraińskiej polityki.

Niewiele się w temacie zmieniło. Kiedyś to była rusińska arystokracja, Potoccy i inni różni tacy a dziś synowie rządzących obecną ukrainą :)
Przypomniałem sobie że gdzieś czytałem jak to rodzice Szczęsnego Potockiego wynajęli kozaków ażeby zajebali jego żonę szlachciankę Gertrudę Komorowską i następnie zwłoki wrzucili gdzieś do lasu.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Cyberius napisał:
sama się musi zemścić nikt za nią tego nie zrobi.

Może kogoś wynająć. Ba, sądzę, że znaleźliby się chętni, którzy odjebaliby tych kolesi za darmo.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Jak da ogłoszenie do gazety to dostanie jeszcze dożywocie :)

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
W porządku są te feministki. Ciekawe co polskie lewackie kaszaloty na to, fajny dylemat, albo obrona pokrzywdzonej kobiety, albo słodkie pierdolenie o niedopuszczalności kary śmierci :) .

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
Ciek napisał:
Jak da ogłoszenie do gazety to dostanie jeszcze dożywocie :)

słuszna uwaga,

no i sektor usług przemocy na ukrainie jest mocno powiązany z oligrachami
-lepiej żeby wynajęła kogoś spoza branży albo np z albani

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Cyberius napisał:
no i sektor usług przemocy na ukrainie jest mocno powiązany z oligrachami
-lepiej żeby wynajęła kogoś spoza branży albo np z albani
Piter1489 napisał:
Niech wynajmie ich :) .

Na Ukrainie jest jeszcze niezależne kozactwo. Kozacy są jeszcze jedyną w miarę niezależną siłą polityczną. Więc nikt nie musi brać nikogo z zewnątrz czy uciekać poza Ukrainę.

A co do zachowania bękartów oligarchów politycznych. Takich spraw jest od cholery, jednak większość jest tuszowana i ukrywana przed społeczeństwem. Wszyscy w tym łańcuszku władzy uważają, że są niewinni. Bo jeden będzie pierdolił, że "nie miał wyjścia" drugi, że to trzeci, że tamto.

To jest zawsze czerwona i etatystyczna zaraza. To jest to o czym pisał Gan-Ganowicz, oni doskonale wiedzą, że sami nigdy nie będą czegoś mieć, więc skoro coś jest dla nich nieosiągalne to muszą to zniszczyć. I dla tego tę zarazę należy wybić w całości wraz z potomstwem, przy pierwszej lepszej okazji. Geny podludzi trzeba usunąć. A jak się komuś nie podoba to niech dołączy do tej zarazy i za nią ginie wraz ze swym potomstwem, albo niech się chowa do swej zasranej nory i zamknie ryj.

Północny

Active Member
95
163
Właśnie - jaki wyrok dostaliby od libertariańskiego sądu. Dziewczyna wciąż żyje - więc czy sprawiedliwsze od zabicia byłyby tortury i odjebanie genitaliów? Chodzi mi o proporcjonalność kary do popełnionego czynu.

PS. Pamiętacie 1 scenę z Godfathera?

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
jaki wyrok dostaliby od libertariańskiego sądu.

Zależy od prawa na danym terenie. Poza tym ofiara sama się wypowiedziała - chce, żeby ujebano im łby, wykastrowano, a wnętrzności rzucono psom. I to jest adekwatna kara, którą popieram.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Północny napisał:
więc czy sprawiedliwsze od zabicia byłyby tortury i odjebanie genitaliów? Chodzi mi o proporcjonalność kary do popełnionego czynu.

Proporcjonalność ma się nijak do libertarianizmu. To jedynie talmudyczna sugestia Rothbarda. :) Choć niektórzy zrobili sobie z tego religię.

Po prostu. Zostaliby złapani i wydani rodzinie lub samej dziewczynie (w zależności od lokalnych zwyczajów).
I rodzina dziewczyny zrobiłaby z nimi co zechce.

W przypadku gdyby jakaś zorganizowana grupa stawiała opór lub utrudniała wydanie bandytów, jedynym rozwiązaniem byłaby wojna totalna. Czyli wojna bez jakichkolwiek zasad. Cała banda musiałby być zutylizowana wraz z potomstwem. W przypadku przegranej przegrałby libertarianizm.

W przypadku gdyby opór stawiali pojedynczy bandyci lub najemnicy wszyscy zostaliby wydani tym, którym opór stawiali.

Tortury, śmierć, jedno i drugie lub cokolwiek według uznania właścicieli ich ciał.

Nene

Koteu
1 094
1 690
Północny napisał:
Właśnie - jaki wyrok dostaliby od libertariańskiego sądu. Dziewczyna wciąż żyje - więc czy sprawiedliwsze od zabicia byłyby tortury i odjebanie genitaliów? Chodzi mi o proporcjonalność kary do popełnionego czynu.
Polać benzyną, podpalić i niech się sami gaszą. Jak szybko to zrobią to będzie ich szczęście

Północny

Active Member
95
163
kr2y510 napisał:
Północny napisał:
więc czy sprawiedliwsze od zabicia byłyby tortury i odjebanie genitaliów? Chodzi mi o proporcjonalność kary do popełnionego czynu.

Proporcjonalność ma się nijak do libertarianizmu. To jedynie talmudyczna sugestia Rothbarda. :) Choć niektórzy zrobili sobie z tego religię.

Po prostu. Zostaliby złapani i wydani rodzinie lub samej dziewczynie (w zależności od lokalnych zwyczajów).
I rodzina dziewczyny zrobiłaby z nimi co zechce.

W przypadku gdyby jakaś zorganizowana grupa stawiała opór lub utrudniała wydanie bandytów, jedynym rozwiązaniem byłaby wojna totalna. Czyli wojna bez jakichkolwiek zasad. Cała banda musiałby być zutylizowana wraz z potomstwem. W przypadku przegranej przegrałby libertarianizm.

W przypadku gdyby opór stawiali pojedynczy bandyci lub najemnicy wszyscy zostaliby wydani tym, którym opór stawiali.

Tortury, śmierć, jedno i drugie lub cokolwiek według uznania właścicieli ich ciał.

Czyli zbrodniarze stają się własnością swych ofiar, co prowadzi do kary śmierci. W porządku. Jednak w sprawach nie dotyczących cielesności - np. kradzież - wystarczy zwrócenie własności + dodatkowa opłata, czy również odjebanie łba wchodzi w grę? Nawet jak chodzi o "głupie" jabłko.

A

Anonymous

Guest
Północny napisał:

PS. Pamiętacie 1 scenę z Godfathera?

Taka kara jaką chce ofiara. Z resztą o jest też tradycja polska, wiadomo o tym z Najstarszego Zwodu Prawa Polskiego. Znalazłem nawet link na szybko - http://www.dobryportal.com/spoeczestwo/ ... dniowieczu

Ten zwód jest bardzo ciekawy i swego czasu znalazłem o nim trochę ciekawych informacji na necie, zachęcam do szukania.

Ustawiamy też, iż którykole dziewicę, którejkole czci abo stadła by była, przez wolej porodzicielów jej ułapił, a ją gwałtem usilił, to jest dziewstwa zbawił, żywot jego bądź na miłosić tak osilonej dziewki i przyjacół jej (…).

Do góry Bottom