To wy macie nas słuchać!

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
a nie my was
-czyli głos rozsądku ze Stalowej Woli :)

Interwencją policji zakończyło się sobotnie spotkanie Janusza Palikota z mieszkańcami Stalowej Woli.
Spotkanie z liderem Ruchu Palikota odbywało się w szkole muzycznej. Zaczęło się o godz. 14. - W pewnym momencie na salę wszedł około 50-letni mężczyzna. Przerwał wystąpienie Janusza Palikota. Zaczął mówić: "My to już wszystko wiemy. To nie my mamy słuchać, tylko pan nas".
Mężczyznę postanowiono wyprowadzić, ale doszło do szarpaniny i bójki. Chwilę później kolejny mężczyzna próbował wejść na salę. Nie udało mu się.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... ikota.html

M

Matrix

Guest
Wychodzi na to, że Palikot nie jest demagogiem, nie podoba się prostemu ludowi, to plus. Jest podobny w tym do mnie.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 883
12 269
Matrix napisał:
Palikot (...) nie podoba się prostemu ludowi, to plus. Jest podobny w tym do mnie.

Matrix, ja jestem "muody - wykrztałcony" i czytałem Marksa więc zaliczam sam siebie do soli tej ziemi i oboje mi się bardzo nie podobacie. Jedno z was wygląda mi na komuszego agenta, drugie na idiotkę.

OP
OP
Cyberius

Cyberius

1 441
36
@MAtrix
Pewnie że chamy mają Panom płacić daninę -teraz to się nazywa podatek
i siedzieć cicho. Co taki zwykły robol będzie z Panem rozmawiał jak z równym sobie?
Hańba! nie po to socjalizm wprowadzalim!

D

Deleted member 427

Guest
Czyli koleś sobie wszedł na spotkanie, powiedział, że "wy macie słuchać nas" i go wyprowadzono? A czemu reszta zebranych nie zareagowała oklaskami? Tak ochujany i ocipiony jest lud polski? To pewnie robota międzynarodowego kapitału...

noother

Active Member
109
185
Ten jest lepszy :p

Na pół godziny przed zakończeniem spotkania na salę wszedł kolejny młody przeciwnik Palikota. Zaczął krzyczeć: "Ja tego Palikota zapier...". Usiadł na środku sali, zaczął przeklinać.

OP
OP
Cyberius

Cyberius

1 441
36
gw jak zwykle bredzi :)
Największą grupą stawili się na łyso ogoleni narodowcy, którzy między innymi wykrzykiwali: "Ręce precz od Kościoła"

aż przeliczyłem, na jakieś dwadzieścia sześć osób na fotografi żaden nie był ogolony na łyso. No chyba że kilku z nich na widok dziennikarza z gazetki zdjęło czapki i kaptury pokazując łyse głowy,
a następnie je założyło z powrotem.

Jak można ludziom taki kit sprzedawać! :)

D

Deleted member 427

Guest
Sam bym niszczył "książki" tego pojeba.

A Matrix po raz kolejny wymęczyła porównanie z dupy.

D

Deleted member 427

Guest
Palikot kłamie:

Przez ostatnie 22 lata mamy gospodarkę kapitalistyczną, a mimo tych 22 lat ten nowy ustrój, który w Polsce próbowaliśmy zbudować, nie stworzył tego, na co czekaliśmy, i nie stworzył tego, w co wierzyliśmy

Nie mamy gospodarki kapitalistycznej. Ustrój gospodarczy ma opierać się na społecznej gospodarce rynkowej - to są słowa zawarte Konstytucji III RP.

Palikot nie zna dokumentu, który jest esencją III Drogi i krynicą mądrości wszystkich ruchów antyfaszystowskich w Polsce.

Wkurwiają mnie kurwy, które nie znają dokumentów będących streszczeniem ich poglądów.

OP
OP
Cyberius

Cyberius

1 441
36
kawador napisał:
A czemu reszta zebranych nie zareagowała oklaskami? Tak ochujany i ocipiony jest lud polski?

Stalowa Wola to jedno z najbardziej pronarodowych miast w polsce -połowę obecnych stanowili prawdopodobnie ochroniarze. I tak że się nie bał tam pojechać :)

Matrix napisał:
Drugi Giordano Bruno:

no trzeci. Wczeniej był Nergal :)

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 883
12 269
Nie widziałem jeszcze książek wydawanych w takim formacie, czy to nie są przypadkiem ulotki?

OP
OP
Cyberius

Cyberius

1 441
36
Ciek napisał:
Nie widziałem jeszcze książek wydawanych w takim formacie, czy to nie są przypadkiem ulotki?

od redaktorów gw raczej nie należy oczekiwać zbyt wiele :) widzą ogolonych na łyso ludzi tam gdzie ich nie ma, a książki mylą z ulotkami. Ale skąd mają wiedzieć jak wyglądają książki -przecież ich nie czytają, i tu bym ich wytłumaczył.

Zresztą czego można od nich oczekiwać? Jeden z ich ideowych guru, dorosły facet wierzy że mężczyźni mogą rodzić dzieci. Chyba nawet nie wie skąd się biorą dzieci?

89b2a4a730a0ed2bbf15fba335653390.jpg

Do góry Bottom