timemail.eu

A

Antoni Wiech

Guest
Testuję na swoim serwie skrypt do tymczasowych mejli:

http://timemail.eu

Jeśli chciałby ktoś z niego skorzystać to zapraszam. Jeśli ma ktoś ewentualnie jakieś uwagi, niech śmiało pisze.

pozdrawiam!

vlimek

New Member
51
0
Skrypt ten sam co na Guerillamail. Generalnie wygląda jak uboższa wersja Guerilli. Mogłeś się chociaż wysilić, żeby domyślnie generowane adresy były polskobrzmiące (bo na razie są oryginalne, czyli "anglobrzmiące"). Nie wiem jaki jest sens kolejnego serwisu, skoro są takich tysiące i naprawdę dobrze się sprawdzają. Jeśli już, to zrób coś opartego na czystym php, bez konieczności używania js.

OP
OP
A

Antoni Wiech

Guest
Dzięki za uwagi. Skrypt jest ten sam co Guerrilli, dla niektórych to może być wersja uboższa, dla mnie jest bardziej czytelna, bo Guerilla ma zbyt dużo nawrzucanych "przeszkadzajek". Z resztą layout być może się zmieni. Serwisów może jest trochę, tyle, że np. u mnie Guerrilla nie działa (mejle nie dochodzą) Nie widzę sensu w kombinacji z polskimi adresami, ale widać dla niektórych może mieć to znaczenie.

Pozdrawiam!

vlimek

New Member
51
0
Antoni Wiech napisał:
Nie widzę sensu w kombinacji z polskimi adresami, ale widać dla niektórych może mieć to znaczenie.

Nie napisałeś wyraźnie jaki jest Twój cel. Czy to ma być serwis z założenia dla użytkowników polskojęzycznych czy międzynarodowy z obsługą wielu języków.
Zgadzam się, że Guerilla niekiedy przymula. U Ciebie interfejs jest "czystszy". I faktycznie dobrze by było, gdy maszyna stała fizycznie gdzieś w Oceanii lub Ameryce Południowej :) Trzymam kciuki za projekt.

Do góry Bottom