M
Masz jakiś problem z tym, że Polki uprawiają chętniej seks z obcokrajowcami? Naprawdę bawi mnie ten wysublimowany "nacjonalizm seksualny" i oburzanie się na to, że panie bardziej interesują mężczyźni, którzy są odmienni od tych, których znają od dziecka.Palikot to przynajmniej dawał za swoje pieniądze i polskim dzieciom. My rozdajemy gumki Anglikom, żeby nasze polskie puszczalskie nie musiały szukać po całej Europie tatusiów
MichalD napisał:Masz jakiś problem z tym, że Polki uprawiają chętniej seks z obcokrajowcami?
Cyberius napisał:MichalD napisał:Masz jakiś problem z tym, że Polki uprawiają chętniej seks z obcokrajowcami?
a masz jakieś wiarygodne dane że tak jest?
Nene napisał:Jestem nacjonalistką seksualną i dobrze mi z tym. Tacy południowcy na przykład wyglądają jak banda pedałów w obcisłych ciuszkach.
Chociaż też uważam piłkę nożną za sport mało męski, o wiele seksowniejsi są fani hokeja
Ja danych nie mam, ale zaobserwowałem, że jak koleś ma ciemniejszą skórę to ma większe wzięcie.
W UK nie zauważyłem czegoś takiego. Przynajmniej oficjalnie. Nie wiem czy to nie jest jakiś mit. Emigracja tam trzyma się razem, więc wszyscy się znająPremislaus napisał:Druga rzecz to zachowanie Polek za granicą, kto był ten wie... Dlaczego tak się dzieje? Bo ludzie którzy mieszkają w jakichś kurwidołkach, nie mają wolności( także w najbliższym otoczeniu). Gdy wyjadą do miasta, to puszczają hamulce i jadą na maksa po bandzie. Bo ich nikt nie zna.
Dlaczego naturalną chęć posiadania wielu partnerów, nazywasz "kurestwem"? Jeśli mężczyzna ma wiele kobiet, to jest dla ciebie ok, ale jak kobieta ma wielu partnerów, to od razu jest to "kurestwo", "puszczalstwo" bądź cokolwiek innego?o jakiś masowych przypadkach kurestwa nie słyszałem.
Premislaus napisał:Bo ludzie którzy mieszkają w jakichś kurwidołkach
Jeśli mężczyzna ma wiele kobiet, to jest dla ciebie ok, ale jak kobieta ma wielu partnerów, to od razu jest to "kurestwo", "puszczalstwo" bądź cokolwiek innego?
Premislaus napisał:pewnie ze względu na poszerzenie puli genowej
Nene napisał:W Hiszpanii na antropologii mówią
Nene napisał:"może mnie zabierze do siebie do Hiszpanii, słońce, plaża, zachód, dostatnie życie"
Nene napisał:boli mnie to, że nasze dzieci pewnie też będą miały ciemną,
Zasadniczo to mnie to jebie kto i z kim i ile razy.MichalD napisał:Dlaczego naturalną chęć posiadania wielu partnerów, nazywasz "kurestwem"? Jeśli mężczyzna ma wiele kobiet, to jest dla ciebie ok, ale jak kobieta ma wielu partnerów, to od razu jest to "kurestwo", "puszczalstwo" bądź cokolwiek innego?o jakiś masowych przypadkach kurestwa nie słyszałem.
Oj tam pierdolisz. Stwierdzenie, że ktoś jest kurwą, a zakazywanie mu bycia kurwą to dwie różne sprawy.Wielu osobom zachciewa się chyba "uspołecznienia" ciał polskich kobiet i prawo do kolektywnego decydowania o ich życiu...
Cyberius napisał:nie wiem jacy są facei z południa, ale w Krakowie i UK często obserwowałem że włoszki, a także hiszpanki i portugalki są grzeczne, miłe, dobrze wychowane, kulturalne, sympatyczne - wystarczy Po kilku dniach znajomości z taką dziewczyną wpadłym jak śliwka w kompot, trafiony zatopiony!