Szef Wolnych Konopi aresztowany

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
Dla mnie to czysta policyjna prowokacja. Jak można komuś postawić zarzut bez dowodów a jedynie na podstawie pomówienia oskarżonego w innej sprawie. Przecież gostek złapany z krzakami trawy powie wszystko, by mieć niższy wyrok.
Chcą oczyścić Ruch P.

Cyberius

cybertarianin, technohumanista
1 441
36
ja im również nie wierzę -napatrzyłem się już kiedyś na takie różne dziwne historię.
Jak na przykład zwolnili z więzienia "Władka" Frasymiuka który pojawił się na demostracji wypoczęty i roześmiany w białych spodniach i jasnej koszulce i ze sporym brzuchem. Raczej wygladał jakby wrocił przed chwilą z długich wczasów a nie z więzienia albo z internowania. W poprzedniej komunce nieraz zastanawiałem się dlaczego ciągle mówili o M***ku i Ku**niu i KORze a o innych ugrupowaniach opozycyjnych praktycznie nie wspominali.

Szykują prawdopodobnie nową opozycję którą ma łyknąć młodzież.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
Cyberius napisał:
Szykują prawdopodobnie nową opozycję którą ma łyknąć młodzież.

Pewnie. Ruch Wolnych Konopi zostanie odfiltrowany i uzdatniony agenturą, by mógł służyć swym panom.
Podobnie z protestami anty-ACTA, które moim zdaniem mają na celu wyłapanie potencjalnych liderów i przecwelenie ich do współpracy. Oczywiście będą wspierani przez swoich umieszczonych w szeregach "opozycji".

Oreł

Well-Known Member
574
465
"Ruch Anty-ACTA" z Krakowa już został zdrowo przecwelony, polecam relację Kontestacji z ich demonstracji pod koniec kwietnia. Po nich zresztą można się tego było spodziewać już w styczniu, kiedy apelowali o niezasłanianie twarzy podczas protestu. To jednak jednostkowy przypadek, w innych miastach chyba nie było szczególnej kolaboracji.

OP
OP
MaxStirner

MaxStirner

Well-Known Member
2 783
4 724
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FfbFwNM_GQQ&feature=player_embedded[/video]

A

Antoni Wiech

Guest
Nieźle ten młody typ nawinął. Swoją drogą Palikotowi to pewnie ciśnienie nieźle skoczyło jak powiedział, że tęskni za rządami Kaczyńskich, gdyż mieli wtedy większe pole działania.

OP
OP
MaxStirner

MaxStirner

Well-Known Member
2 783
4 724
Dzis u Lisa Wolne Konopie i Palikot vs Ziobro. Mam nadzieje że sobie dadzą rade z tym betonem. Niewiele pewnie to im da ale i tak ciesze sie że zaczynają sie pojawiac w rezimówce i życze im żeby dobrze im poszło

Do góry Bottom