- Moderator
- 3 591
- 1 503
http://partialibertarianska.org/nie-jestesmy-konserwatywnymi-liberalami/
Może od tej strony jakoś się tożsamość PL wyklaruje.
Może od tej strony jakoś się tożsamość PL wyklaruje.
To nie korwiniści, to pospolici obciągacze.Och, znowu ci korwiniści z płacą minimalną i strachem przed bronią palną...
Daniel Zdanowicz napisał:chyba miałem trochę inne mniemanie co do PL. Rozumiem, że alternatywą dla wojska i policji są uzbrojeni obywatele ? Swoboda wyboru prawa hahaha no tak najlepiej walczyć o wolność, żeby motłoch znowu zaczął rozdawać pieniądze. W sumie dziękuje za taką partię - trochę się pomyliłem w ocenie. Już nie mam nic do powiedzenia, jednego sympatyka macie mniej.
Tekst chyba podziałał. Chwasty same się wypleniają.Zenon Hroboni napisał:Panowie Maciej Dudek i jego zwolennicy, wy probujecie zalozyc partie, jednoczesnie ja rozwalajac, na co komu takie wydumane teksty, nie zajmujecie sie meritum sprawy czyli zbudowaniem fizycznej partii ugrupowania, tylko piszecie lub cytujecie jakies farmazony o prawie, obronie i podatkach, a absoliutnie nie ma nic o tym jak ta partia ma dzialc poza FB. To wszystko jest do bani. Kolejna pikna idea zostanie pogrzebana przez paru kolesi, ktorym cos wydawalo, ale jak dochodzi do konkretow-problem nie do rozwiazania. Jeszce troche a mam nadziej ze koncu powstanie grupa ktora ma pomysl na Realna Partie Libertarianska.