Świat oczami psychiatry

Leniwiec

Bardzo wolny
47
15
Moja żona, serfując po Internecie, trafiła na stronę z ciekawą flash-grą, poświęconą psychiatrii: Paraplüsch - Psychiatry for abused Cuddlytoys. W grze jesteśmy niedoświadczonym psychiatrą, który musi sobie poradzić z nieznanymi mu trudnymi pacjentami - pluszowymi zabawkami.
Gra jest w kilku wersjach językowych - niestety nie w polskiej. Oto link:
http://www.parapluesch.de

Nie jest to takie banalne - w kilkanaście minut nie udało mi się tego rozgryźć. Pogram sobie dłużej (poeksperymentuję na pluszakach) w weekend.

Ciekaw jestem opinii kogoś, kto lepiej zna się na tych sprawach. Mamy na forum co najmniej jednego psychologa.

A

Antoni Wiech

Guest
"Wyleczyłem" węża, jak na prawdziwego libertarianina przystało :D

Generalnie trzeba kombinować z różnymi terapiami i czytać po każdej "professional assistance" i robić co jakiś czas "therapeutic interview".

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Poradziłem sobie z wszystkimi oprócz żółwia, niby byłem blisko, ale doszedłem do momentu, w którym czegokolwiek bym nie zrobił, ryczał. Najlepszy był wonsz i kruk-guru swej własnej sekty, opanowujący całą przychodnię. No ale jeśli jego idolem był Freud...

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Heh, ja też kliknąłem najpierw na węża, potem na buy, a potem na x na karcie w przeglądarce.

Do góry Bottom