Straszny rezultat wolnej woli pijaka.

M

Matrix

Guest
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/powiesil-sie-w-izbie-wytrzezwien,164598.html

To już przechodzi ludzką wyobraźnię, aby z prywatnej sprawy robić aferę, z którą nie może poradzić sobie prokuratura, jakiś niewidzialny stwór mógł tego dokonać, nie był jednak wyłapany przez monitorning, nie ma kto teraz za to odpowiedzieć, biedna pani kierownik Izby wtrzeźwień atakowana jest przez tvn, za kogoś kto nie istnieje.

Tylko w socjaliźmie borykamy się ze sprawami, które wcześniej nie miały nigdy miejsca, bo nikt ich nie uznawał za godne uwagi.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 748
Nie powinno być w ogóle takich instytucji jak izby wytrzeźwień.
Dwóch moich znajomych, którzy trafili do izb zostało tam okradzionych a inny został tak pobity, że przez ponad tydzień był w szpitalu.

...biedna pani kierownik Izby wtrzeźwień atakowana jest przez tvn
Przyzwoity człowiek nie idzie do pracy w takiej instytucji.
8=======D jej w dupę.

...za kogoś kto nie istnieje.
Czyli można bezkarnie odjebać każdego, bo już potem nie istnieje. Gratuluję logiki.

OP
OP
M

Matrix

Guest
Żle odczytałeś Krzysiu moje intencje, ja nie o tym, ale niech będzie ( w skrócie ja o pojedyńczym przypadku, a ty uogólniasz jak socjalista, czy też faszysta chcący naprawiać świat ). Ale i tak na tym forum tobie przyznają rację, bo masz dobrą reputacje.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 114
Na myśl przychodzi mi tu seryjny samobójca albo maskowanie jakiegoś błędu pracowników tej wytrzeźwiałki.

OP
OP
M

Matrix

Guest
Na myśl przychodzi mi tu seryjny samobójca albo maskowanie jakiegoś błędu pracowników tej wytrzeźwiałki.

Program powinien być o złych skutkach upijania się, a nie o winie personelu, który nie przypilnował seryjnego pijaka.
Jaki to wspaniały był człowiek- mówią sąsiedzi, jacy źli ci co go nie dopilnowali.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 748
Program powinien być o złych skutkach upijania się, a nie o winie personelu, który nie przypilnował seryjnego pijaka.
Zasady w cywilizowanym świecie są takie, że jak ktoś kogoś pozbawia wolności, to bierze na siebie za niego odpowiedzialność.

Jednak faktem jest, że jak tvn doczepia się do jakiegoś przypadku, to zazwyczaj nie robi tego pro bono, tylko po to by kogoś wrobić lub by razwiedka mogła delikwenta zmusić do współpracy. Gdyby to był "swój" a nie jakaś lekarka, to pewnie zaatakowano by tego pijaka co się powiesił.

Do góry Bottom