Statek kosmiczny nad Los Angeles, czyli wiara w UFO ciąle żywa

A

Aeger

Guest
Wg. mnie jest to sterowiec, acz mogę się mylić.

Ja osobiście uważam że istnieje UFO, ale raczej jako pojazdy z przyszłości. Najciekawsze są wg. mnie statki zmiennokształtne - jak znajdę to podrzucę genialny filmik takiego statku - wymyka się w każdym wymiarze.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Ja stawiam na jakąś plandekę porwaną przez wiatr. Kształt by się zgadzał i zachowanie. Ale mogę się mylić.
Co do kwestii UFO, to jest to UFO! No bo tak długo jak jednoznacznie nie zidentyfikujemy co to naprawdę było, to będzie to UFO. Zgodnie z nazwą, bo to obiekt co lata i jest niezidentyfikowany. W statki kosmitów i pojazdy z przyszłości nie wierzę.

N

nowy.świt

Guest
Obecność innych istot rozumnych (nawet w naszej galaktyce) to prawdopodobieństwo sięgające niemal 100 %
Pytanie po co by mieli tutaj przylatywać.

W tak zwanych "Terra Files" (nie będę streszczał) ale pisze, że zła rasa obcych opuści planetę, jeśli ludzie przestaną być zależni od władzy i innych ośrodków manipulacji, bo zgodnie z prawem międzygalaktycznym nie ma prawa nikt niewolić kogoś na siłę.:D

Czyli międzygwiezdna federacja obcych to libertariańska frakcja.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Ja tam nie odrzucam żadnych możliwości, nawet tego, że statki pozaziemskie czasem tu przylatują. W końcu mogą dysponować technologią zupełni dla nas nieznaną i dzięki niej szybko przemierzać kosmiczne odległości. A po co by mieli przylatywać? Nie wiem, może nas obserwują jak my zwierzęta w buszu :D ? Może w ogóle myślą innymi kategoriami i ich myślenie może być dla ziemian niezrozumiałe?

W kosmosie życie na pewno jest, chociażby jakieś prymitywne. Żeby uznać istnienie rozumnych kosmitów latających spodkami muszę mieć niepodważalny dowód, na razie takiego nie ma a ja sam nigdy nic nie widziałem. Osobiście myślę, że większość relacji to zmyślenia lub przewidzenia, reszta to pewnie obserwacje jakichś tajnych pojazdów wojskowych.

Do góry Bottom