Socjalistyczna propaganda ZUS, w radiu TokFM.

M

MichalD

Guest
ZUS to nasze dobro społeczne! Ludzie mając wybór,sami wybraliby ZUS! System emerytalny , to realizacja ideałów solidarności międzypokoleniowej!

Przed wami 12 minut socjalistycznej propagandy, w należącym do AGORY radiu TOK FM, w wykonaniu prezesa ZUS. Jest też kilka słów o wolności:

http://www.tokfm.pl/Tokfm/10,115170,112 ... ZUS__.html

D

Deleted member 427

Guest
Już to dzisiaj słyszałem. Podczas słuchania przypomniały mi się słowa Menckena: "Każdy normalny człowiek ma od czasu do czasu ochotę splunąć w dłonie, zatrzeć ręce, wywiesić czarną flagę na maszcie i zacząć podrzynać gardła".

whirlinurd

Member
556
19
kawador napisał:
Już to dzisiaj słyszałem. Podczas słuchania przypomniały mi się słowa Menckena: "Każdy normalny człowiek ma od czasu do czasu ochotę splunąć w dłonie, zatrzeć ręce, wywiesić czarną flagę na maszcie i zacząć podrzynać gardła".

"och może czas zacząć wreszcie to robić a nie w kółko gadać i gadać" nie wiem kogo to cytat ups :D

D

Deleted member 427

Guest
Najpierw muszę się odpowiednio nakręcić. Daj mi chwile, przesłucham te audycje jeszcze ze trzy razy i idę robić remake "Nocy długich noży" ;)

countryboy

New Member
131
1
Ten gość to prawdziwa żywa katarynka. Spokojnym głosem uspokaja wszystkich którzy chcą być wolni, "mamy standardy [...] pamiętaj, że jesteś europejczykiem.". Jakaś masakra

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
MichalD napisał:
Ludzie mając wybór,sami wybraliby ZUS!

Szkoda marnować czasu na słuchanie.
Ten bełkot lewicowego pokurwieńca orze S. Michalkiewicz jednym krótkim pytaniem:
"Skoro to jest takie dobre, to dlaczego jest przymusowe?"

Do góry Bottom