szeryf17
"No reason it's a good reason"
- 799
- 2 760
Czasy fajne jest akcja potrzebna reakcja jak się zachowywać żeby psy twego trupa po rowach nie ciągały
jak będzie klęska Ukrainy to bedzxie kleska calego zachodu!!Czyli trzeba się szykować na wojnę z Rosją?
Jak chcesz kasy to sobie idź. Wygląda to na przymus bez pytaniaCzyli trzeba się szykować na wojnę z Rosją? Słyszałem, że w kamasze jest dużo chętnych bo dobrze płacą na dzień dobry, bez wykształcenia. Mniej zarabia nauczyciel dyplomowany.
Kwalifikacja wojskowa działa na podobnej zasadzie jak "referendum powszechne". Wprost nie można odmawiać, ale wystarczy nie odebrać wezwania, by obowiązek w ogóle się nie zaktualizował. Od pewnego czasu również pozostawanie bez meldunku nie jest nawet wykroczeniem, więc najlepiej się wymeldować zawczasu. Swego czasu przeklikałem internet w poszukiwaniu informacji o negatywnych konsekwencjach olewania tych dziwnych obowiązków i nie znalazłem absolutnie ani śladu po kimkolwiek, kto miałby nieprzyjemności z tego powodu.
I co w związku z tym?Nieodebranie listu poleconego • Szaflarscy Kancelaria Prawna Katowice Śląsk
Nie odebrałem listu poleconego w terminie, co teraz? To jedno z częściej zadawanych pytań, które pojawiają się w przypadku awizacji przesyłek zawierającychszaflarscy.pl
Teraz gra idzie o Chiny.jak będzie klęska Ukrainy to bedzxie kleska calego zachodu!!
Rosja to przydupas Chin, , a jak wygra Trump to będzie po wojnieTeraz gra idzie o Chiny.