Sierp razi ogniem ciągłym :)

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
Zauważyłem bardzo fajny efekt działalności Partii Libertariańskiej - zadawanych jest mnóstwo pytań w stylu "co z tym, a co z tamtym", Jacek seryjnie odpowiada i są to odpowiedzi bliskie marketingowej doskonałości. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że myśl wolnościowa bardziej na tym zyskuje niż przy strzelaniu wpisami na blogu. To jest dużo żywsze. Jakby się PL rypnęła jutro, to uznałbym, że było warto.

OP
OP
Rattlesnake

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
Chociaż to złe porównanie, Sierp nie głosi kazań tylko jest wypytywany. Marketingowcy powinni podziwiać :)

Inn Ventur

Well-Known Member
347
518
Rzeczywiście należy go podziwiać za wytrwałość. Ja też staram się od czasu do czasu coś napisać, ale po wymianie kilku postów robię się totalnie niemarketingowy. Na szczęście nie spoczywa na mnie brzemię bycia papieżem polskiego libertarianizmu. :>

L

lebiediew

Guest
Jeśli jest taki zajebisty, to społeczność powinna go wesprzeć, by zrezygnował z pracy zarobkowej i poświęcił się w pełni działalności prowolnościowej.

OP
OP
Rattlesnake

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
@Inn Ventur: czy ja wiem... wytrwałość to trzeba mieć do dyskutowania z hardkorami albo anarchokomuchami ;) Tam jest często schemat 1) pytanie, 2) odpowiedź, 3) podziękowanie za odpowiedź. Niekoniecznie rozwija się z tego jakaś tasiemcowa polemika; szczególnie fajnie widać to na fanpage, w grupie różnie bywa.

OP
OP
Rattlesnake

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
Jeśli jest taki zajebisty, to społeczność powinna go wesprzeć, by zrezygnował z pracy zarobkowej i poświęcił się w pełni działalności prowolnościowej.

To wszystko działa amatorsko, jak pojawi się kasa to się zacznie walka o kasę.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 860
Zauważyłem bardzo fajny efekt działalności Partii Libertariańskiej - zadawanych jest mnóstwo pytań w stylu "co z tym, a co z tamtym", Jacek seryjnie odpowiada i są to odpowiedzi bliskie marketingowej doskonałości. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że myśl wolnościowa bardziej na tym zyskuje niż przy strzelaniu wpisami na blogu. To jest dużo żywsze. Jakby się PL rypnęła jutro, to uznałbym, że było warto.

Może powinno się je gdzieś zebrać w jednym miejscu?

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 157
Kurde, to dobry pomysł. Szkoda, że nie znam dobrego narzędzia do wyłuskiwania Sierpowych komentów.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 113
Jest jakiś addon, który by poklikał wszystkie "Viev X more comments"?

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 860
Prostą aplikację w oparciu o Facebookowy open graph można zrobić.

sierp

to ja :-)
577
305
Pewnie mowa o fanpage i grupie na Facebooku.
Z tym, że odpowiedzi ludziom zadającym pytania na fanpage udziela też (może nawet częściej niż ja) Maciej Jasica (czasami są to odpowiedzi konsultowane wcześniej ze mną).
Prawdę mówiąc, jest to trochę męczące i zajmuje czas, na czym cierpi m. in. tworzenie programu. Może ktoś by się do tego dołączył?

Do góry Bottom