Red is Bad

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty

ojtam

New Member
7
3
Tak średnio, bym powiedział. Obawiam się, że to marka tworzona raczej pod nacjololo, a wolność jest (tam) czasami jedynie z doskoku.

Poza ideologią: w sensie graficznym mają kupę naprawdę świetnych projektów.

• Like
Reactions: Alu

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 009
Kawi, zarzuć proszę liną do tej z O.Stołem. Czapki też mają fajne - z wyglądu dobrze opinające dynkę i ciepłe.

ps: Nacjolo pierdolo, hasło jest istotne i niektóre nadruki. "Red is Bad" brzmi kapitalnie!

Alu

Well-Known Member
4 639
9 700
Osiem dych za polarową czapeczkę, 120 za t-shirt. Oni chyba nie przerobili lekcji o kapitaliźmie, gdzie mówiono że klient chce dobrze i tanio.
Bo to wszystko ponoć szyte z polskich dzianin wysokiej jakości. Ale ja tam wolę u Chińczyka kupić 10 t-shirtów niż 1 u Polaka, tym bardziej że większość wzorów faktycznie uderza w nacjololo. Nawet modele jacyś tacy na siłę aryjscy :D

Bernard

Member
59
82
Owszem tanio nie jest ale jakościowo jest naprawdę ok :)
Mam jedną koszulkę z 2 lata i dalej wygląda bardzo dobrze.
Kupiłbym kolejne ale żaden wzór mi nie pasuje.
KIedyś mieli (procentowo) więcej koszulek w klimatach wolnościowych, widać jednak, że patriotyczne lepiej im się sprzedają.

A

Antoni Wiech

Guest
Nie wiem czy już temat był, ale ja zamówiłem z selino własny wzór i wyszło z czarną bluzą i przesyłka 80 zeta. Tanio jak barszcz i jestem b. zadowolony. Nie wiem czy jest sens kupować drogo za samą markę, lepiej infoanarchizować loga, wrzucać samemu na selino i jazda.

kompowiec

freetard
2 582
2 649
a nie lepiej kupić białą koszulkę w paczce na kilogramy w szmateksie i przemalować na dwa kolory? Chyba polece po farby i cykne fote, hehe. Sknera tutaj :p

Do góry Bottom