Q Taniec śmierci (powieść)

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
A jest gdzieś wersja rtf, doc, txt, html, epub czy inny bezstratny format? Przerobiłem z tego pedofilskiego pdf-a na rtf, ale taka wersja ma trochę fałszywych nowych linii.

OP
OP
MaxStirner

MaxStirner

Well-Known Member
2 781
4 723
Nic mi o innych wersjach nie wiadomo - oni zapewne taki pdf dostali z polskiego wydawnictwa które to u nas wydało i tak to zostawili na stronie. Użyj Calibre (rozbudowany manager ebooków z całkiem niezłą opcją konwersji między różnymi formatami choć rezultaty są różne zależnie od ebooka) może to coś da. Z praktyki wiem że najlepiej konwertują różne serwisy online ale tu też dużo zależy od ebooka. Ja po prostu skopiowałem plaintext do kindla i tak czytam. Dla mnie jest ok.

EDIT: Aha przypomniało mi się że jest jeszcze takie coś http://www.spacejock.com/yBook.html (czytnik ebooków txt html i rtf specjalnie na desktopy). Ma jakieś tam opcje podstawowego formatowania więc skopiuj i zobacz czy opuści puste linie - bardzo czesto korzystam z tego programu jak czytam na desktopie). Polecam wypróbować obie wersje (1.5 i 2 inaczej formatują według mnie 1.5 jest lepsze poza tym 2 wymaga NetFramework)

Do góry Bottom