Punisher i zasada proporcjonalności kary

D

Deleted member 427

Guest
10-minutowy short:

Reżyseruje Phil Joanou, autor jednego z najlepszych filmów gangsterskich XX wieku - "State of Grace".

Hikikomori

少し変態
538
318
Podoba mi się swojacka twarz Puniego.
I dialog - What the fuck are you doing here?!
-Laundry.

Nie podoba mi się, że wszystko wygląda jak cholerna gra komputerowa.
I to, że filmy o przemocy są kręcone przez i dla ludzi, którzy w życiu nie dostali nawet plomby w ryj.

Chyba się nie wybiorę. Za to wybieram się na Prometeusza, który premierę ma w ten czwartek.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Z czego ta butelka była zrobiona? Jak ja chciałem zrobić taką akcję z butelką piwa, to gościowi nic się nie stało, a ja straciłem piwo i zaliczyłem wizytę w szpitalu.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Madlock napisał:
Z czego ta butelka była zrobiona?

Butelka po piwie a flaszka Jacka to dwie różne butelki.

Hiki napisał:
Nie podoba mi się, że wszystko wygląda jak cholerna gra komputerowa.

CGI krew i dodane komputerowo efekty postrzałów to dzisiaj niestety standard. Postrzały zrealizowane w tradycyjny sposób, tzn. ładunek wybuchający pod koszulą, nie oferują, jak sądzę, tak dużego pola manewru podczas aranżowania scen akcji jak dodanie juchy w postprodukcji. Oczywiście wygląda to mega tandetnie, nic nie zastąpi efektu, kiedy po ekranie lata "prawdziwe" mięso i tryska "prawdziwa" krew.

Hiki napisał:
Chyba się nie wybiorę.

To dobrze, bo to nie jest zwiastun filmu kinowego, tylko szorcik nakręcony niezależnie. Dla mnie coś fantastycznego i żałuję, że nie pociągną tego w tym kierunku w długim metrażu.

Hikikomori

少し変態
538
318
Też chciałem się przyczepić, ale Premi kiedyś postował fimilk z o paleniu murzyna przy pomocy jakiegoś pośledniejszego paliwa i płomień w momencie zapłonu wygląda podobnie. Swoją drogą chyba ktoś zapomniał go odbanować przed przenosinami.

Hikikomori

少し変態
538
318
No co ty? Zmienił poglądy, czy się o coś obraził? Słyszałem, że to tylko do końca wakacji. Dobry wariat był, szkoda ziomka:( .

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Musisz jego zapytać. Po prostu uznał, że po banie nie będzie miał co tu robić. Ale zawsze może wrócić, ja się nie obrażam.

Do góry Bottom