Propagowanie wolności na polskich portalach internetowych

Lancaster

Kapłan Pustki
1 171
1 115
Jak chcesz to propaguj, ja próbowałem na demotach, ale ciężko trafić na główną, a do archiwum nikt nie zagląda. Poza tym pełno lemingów.

OP
OP
N

NOW

Life, Liberty and the pursuit of Happiness
5
2
Udało mi się ostatnio trafić na główną demotów. Na obu stronach decydują admini, jednak głosy w poczekalni bardzo pomagają, dlatego będę plusował każdy dobry pomysł, który trafi do tego wątku.

Na kwejku jest większy spam w poczekalni, odpowiednia ilość lajków pomogłaby adminowi w podjęciu słusznej decyzji :)

Lancaster

Kapłan Pustki
1 171
1 115
O tym, że na demotach trafiają się demoty wolno rynkowe i korwinowskie, to wiem, tylko na takich serwisach nie ma żadnych (na głównej) które byłyby typowo libertariańskie.

Caleb

The Chosen
511
271
Nie wchodzę w to. Jestem za głupi, żeby ogarnąć tego typu twory. Poważnie, próbowałem kiedyś na jednym takim, ale z lewackimi trollami czy innymi lemingami dyskusja nie ma sensu. Mam to w dupie.

janepe

New Member
9
4
No rzeczywiście na demotach i kwejkach to się uda. To jak rzucanie ziemniakami w lwa z nadzieją że przekona się go na wegetarianizm.

Rebel

komunizm warstwowy
679
822
No rzeczywiście na demotach i kwejkach to się uda. To jak rzucanie ziemniakami w lwa z nadzieją że przekona się go na wegetarianizm.

Przecież nie chodzi o to by przekonać wszystkich, tylko żeby trafić do myślących jednostek, które też tam zaglądają. Obrazkiem można skłonic do zastanowienia się nad tematem. Można też pokazać zwolennikom wolnego rynku że nie są sami.

• Like
Reactions: NOW

Rebel

komunizm warstwowy
679
822
Możliwe że tak jest, ale zanim się zorientuje jakiego rodzaju to strony zdąży obczaić trochę obrazków. Dobrze jakby były one wolnorynkowe. Poza tym zagląda tam trochę młodych osób które mogą jeszcze nauczyć się myśleć. Czasem dobrze jest w tym pomóc.

Do góry Bottom